RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Do HBL/MENU/ daj EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 přepsat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ãno, presne tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ted spustit hru ze no znovu pres tu hru hbl melo by tam byt to xlm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 čau,tak už mi to jede,ale když zapnu prometheus iso loader a je tam select your ISO,ale vedle toho nic není,a tu hru v ISO jsem dal do složky GAME a tam sem udělal složku ISO a mám tam tu hru,ale nevím jak to mám napojit do toho prometheusa.Díky za odpoved. Vopred si to ešte raz skontroluj podľa postupu. A akú hru si tam dal? @paona00 teraz si nainštaluj Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ok? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ten prometheus toto? dridri's OpenIdea ISO Loader. Browse and load your ISOs straight from the XMB - your PSP ISOs appear under the Game menu. Jan 02OpenIdea ISO Loader 0.2 BETA (PSPgo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 RionSK:psal sem ti zprávu,ale to je už ted jedno :) .dal jsem tam hru UFC 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tak a ak si si vytvoril v roote zložku ISO a nakopíroval Prometheus do PSP/GAME/ tak teraz si spusť HBL a tam si v game nájdi Prometheus, a ak ho pustíš a máš tam nejakú hru tak by mala ísť spustiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 rion je to ten iso loader dridri's OpenIdea ISO Loader. Browse and load your ISOs straight from the XMB - your PSP ISOs appear under the Game menu. Jan 02OpenIdea ISO Loader 0.2 BETA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Nie, nie je to on, až teraz som si všimol že to hodí na Homepage psp-hack.com Tu je link a hneď to idem opraviť http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 RionSK:počkat tu složku ISO s tou hrou sem měl nakopírovat do rootu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 marack666: vieš čo je root, nie? Root karty je vlastne karta PSP keď ju otvoríš (bacha!! nie MP_ROOT!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 takze mma normalne otvrit disk j a hned tam jak sem dal hbl nebo j psp a tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 root je prostě jak mě naběhne složka kde je PSP,PICTURE,VIDEO atd. kam to mám teda nakopírovat ? psp mám sotva od vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 takze mma normalne otvrit disk j a hned tam jak sem dal hblnebo j psp a tam Píš ako človek. A hlavne aby som to pochopil. @marack666 presne tak, tam si vytvor zložku ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 dobře ted dta do toho iso hru a spustit hbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Áno, a keď nájdeš IsoLoader v menu tak ho spusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jj jdu skusit napisu jak to dopadlo hru mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 tssssssss spustim to demo nabehne mi nacitani hbl paK cerna obrazovka a vypne mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 kde stahnu ten iso loader ? da mi nekdo primi odkaz ... na fw 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 na ten iso loader mas jedno jaky fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 @paona00 niečo si zbabral.. choď odznova, ja už na teba nemám nervy @NewX4 v prvom príspevku si rozklikni Isoloader, tam je download link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 dobre sry a diky skusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jeste jednou opakuju, ze tady je naprosto vsechno co je potreba v jednom jednoduchym instalatoru http://endlessparadigm.com/forum/showthread.php?tid=25532 to by zvladla nainstalovat i opice. btw tenhle thread by si zaslouzil asi promazat (zvlast posledni 2-3 stranky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.