Daanik Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ahojte, vím že už to tu někde psal ale jak mám tenn Prometheus ISO Loader tak ja to spustim v poho ale jak si chci něco vybrat v tým programu tak nic .... jenom ISO mode jde změnit z NP9660 na M33 Driver dík za odpověd :) /EDIT: hry v ISO složce mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 tady máte novou verzi PR IL http://www.pspgen.com/prometheus-iso-loader-offre-premiere-mise-jour-actualite-195793.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 strasne moc dekuju funguje to skousel jsem ten dirt2 a super fakt dekuju obcas to vypdalo ze se mi to nepodari ale podarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 jde to i na psp go s sw 6.35 ??? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 co se pise v nazvu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 super,už mi to taky jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 mě jede ta prvni verze atahle ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Mam problem budu se opakovat.kdyz dam tu japonskou hru na modry napis drzim kolecko az nabehne cerna obrazovka a pote mi na tom napise nejakej Leak a spadne mi to do uvodniho menu psp,kdyz dam eboot do psp game tak tak nabehne cerna obrazovka a po 30 s se vypne psp. system mam 6.35 PRO nvm co stim mam dal delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Delete------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Delete---------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj stahnul jsem hru flow a vytvoril jsem v pameti slozku iso a tam jsem dal tu hru ale kdyz spustim prometheuse tak tam neni zadna hra nedavat to nekam spatne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj stahnul jsem hru flow a vytvoril jsem v pameti slozku iso a tam jsem dal tu hru ale kdyz spustim prometheuse tak tam neni zadna hra nedavat to nekam spatne?? musis dat flow.iso primo do slozky ISO hned v rootu karty to znamena ze otevres v kompu vymenitelny disk kdyz pripojis psp tam mas hned slozku ISO a do ty nakopiruj image {flow.iso} proste tak abys to nemel jeste v zadny podslozce ale primo jen soubor ve slozce ISO a nezapomen to rozbalit pokud to mas v raru zipu ci necem podobnym:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jo diky vyzkousim to az prijedu domu a napisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Tady ten návod lze provádět pouze na flashnutelných deskách a nebo lze to udělat na všech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj myslim si ze na vsech jinak by to bylo psano v navodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 dupenka,na vsech psp jde 6.3x pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalounek Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 spustim iso loader tam dam hru flow a hodi mi to cernou obrazovku to je vsechno nevite co s tim muze byt? pripadne nejakou radu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalounek Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 stahnul jsem vse podle navodu spustim hru flow a mam tam jen cernou obrazovku, nevite proc? muzete mi nejak pradit? predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Některé hry nejdou .. Flow myslím nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalounek Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 a nejakou zarucenou hru ktera urcite pojede (abych vyzkousel jestli je vse OK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 N+ :) Má 40 Mb.. i mín a je to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Blooman: flOw funguje.. sám som ho testoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tur Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravím ve spolek, jen sem chtěl poděkovat za super návod.....vše sem udělal jak je psáno v prvním příspěvku a funguje to na 100 procent. Jen nevím kam to napsat ale stáhl jsem si Spiderman2 a nefubguje,tak jenom info pro ostatní. Jinak píšete někde seznam her které jsou funkční na týhle upravě?Já jen že bych taky občas dopsal co jsem zkoušel hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Tak uz mi to funguje musel jsem stahnout hru N+ flow mi nesel vyzkouseno na psp go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 super návod :) , moc mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.