Pribil1 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 jde nekomu socom 3??pokud ano od kud to mate? nemuzu najit seznam her ktery maji jit na tom to flashy pokud nekdo vi tak at ho sem pisne dikys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_Paul Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Dobrý den.Potřeboval bych prosím poradit s tímto PSP Go PSP-N1004. HBL je funkční.HOMEBRAW hry fungují.Nedaří se mi ale instalace HEN všemi způsoby zde uvedenými.Vždy to skončí hláškou MEMORY LEAK a restartuje se PSP.Verze FW 6.35.PRO se tam neobjeví nikdy.ISO loader spustím na HBL, iso soubory vidím ale spustit se je nepodaří,PSP se vrátí do menu HBL.Ten jednoklikací soft co je tu v diskuzi taky nefunguje. Nemáte někdo skušenosti s tímto typem PSP? Popřípadě byl by někdo ochoten pomoci v okolí Olomouce nebo Prostějova? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj reseni eboot HENu hod do ms0:\psp\game\hen pak spust tu japonskou hru na modrem napisu drz kolecko a budes mit cernou obrazovku pote tam projede par vet a pote memory leak pote by se ti psp melo vratit do zakladniho menu co maji vsechny psp.najed si do system setting a podivej se zda mas verzi PRO.pokud ano uz jen staci prometheus a nejake hry ktere kopiruj do slozky iso kterou si vytvoris v routeru pameti.Pozor nektere hry nefunguji zkus napr hru n+ ma to jen 40mb.PSP GO mam a vse mi jede chyba bude v postupu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_Paul Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 podle toho ms to má být na kartě? Po návratu do psp menu vůbec PRO verzi nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereily Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Super funguje , já su šťastné jak blecha. MMMóc moc děkuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jede vám na tom Socom fireteam bravo 3 ? Mě to nejede tak chci zjistit jestli to jede i někomu jinému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jesli ti jdou homebrew tak si to zkus patchnout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A jak to mame patchnout?? me to taky nejde marack666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 4. Ak máte nejakú hru v zložke ISO tak stačí len spustiť HBL+HEN a potom v menu spustiť Prometheus ISO Loader!Niektoré hry ešte nefungujú a iba vám vypnú PSP! Nemuze to fungovat. Jen me to napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Právě vyšel "podepsanej" HEN 6.35 PRO http://www.share-online.biz/download.php?id=32U528FLRAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mohli by udělat podepsanej TN Hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasak Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 pujde mi playstation network? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 RaZZer:to je jako co ? není to uplně stejný nebo na tom pojedou všechny hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 OMg maracku přemýšlej! už nebude potřeba Sukkiri demo a HBL,HEN se bude spuštet z XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 já se v tom moc nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasak Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 RaZzeR: Pujde mi playstation network s tim podepsanym henem jestli jo tak mi prosim posli navod. Ja nejsem v psp velky odbornik a v tomhle uz vubec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jaky je ted doporuceny FW pro hrani ISO her? Ma nejaky smysl zustavat na 6.20, nebo dat 6.35 a jet pres toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Podle mě je Lepší 6.20,má víc podporovanejch her a možná i pluginů a je daleko dál než PRO Hen,a navíc se chystá TN Hen - C s podporou infrastruktury a dalšími featuramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tur Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Zdar a sílu, mám dotaz ohledně prometheus iso loader.K čemu přesně slouží přepínání mezi ISO mody? M33 Driver nebo NP9660? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 NO na určitých modech jdou určité hry si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tur Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Já sem právě u některých her co mi nešli zkusil přepnout a stejnak nic.a ještě jedna věc dají se ošéfovat nějak ty gamesy co nefungujou aby šli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ^ ne. muzes jedine hledat jiny verze a zkouset jestli nahodou nejaka z nich na tvym PSP nepobezi. ja tak postupne rozbehal vsechny hry co sem chtel... je to proste o stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kset Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 hele mne to nejde stahnout porat mne to přesmněrováva nevite kde to muzu jinde stahnout? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.