FxR Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Hele a co použít mozek a nepsat do 50 topiců najednou a nedělat double posty? Jinak dáváš ISO hry do ms0:/iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Vyšla nová verze (v3) "Signed" Pro Henu 6.3x Více zde : http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Byl vytvořen DownGrade z 6.3x na 6.20 ! Více čtěte zde : http://www.psp-hacks.com/2011/01/24/6-316-35-to-6-20-downgrader-released/ Nevím na jakých PSP to jde páč mě to vůbec nezajímá,ale doufám že t ojde na deskách 4G PSP 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof0 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Může někdo ověřit, že po komplet vypnutí PSP se HEN ztrácí a musí se provést znovu (což je často problém, protože se při tom často PSP jenom restartuje a HEN naskočí třeba napotřetí) ? Normálně bych PSP nevypínal, ale když třeba do prometheus iso dám nepodporovanou hru, tak se PSP vypne, a tím i ztratí HEN. Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo má seznam her na XBM nebo jestli musíte tak jako já pro spuštění hry vždy do prometheus iso a tam ji pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ^ ano, po kompletnim vypnuti (ne-uspani) se HEN vzdycky "deaktivuje" a musis ho nahodit znova, HEN neni CFW, nezapisuje nic do flash0, tudiz si PSP nemuzes ani nijak bricknout. pokud mas problemy s nahazovanim HENu, zkus treba vyndat UMD z mechaniky a pohrat si s nastavenim UMD cache... aspon me to pomohlo. HEN neumoznuje spousteni ISO/CSO primo z XMB, musis pres Prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hej lidi jede to super.Sice né všechny hry na to jdou ale zatím my většina jde.Fakt doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof0 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 A kdybych provedl downgrade na 6.20, tak to bude to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 A kdybych provedl downgrade na 6.20, tak to bude to samé? vicemene, jenom 6.20 TN-C HEN nabizi trochu lepsi homebrew kompatibilitu ale v zasade je to totez. ... jestli se pletu tak me kdyztak nekdo opravte, nebo resp. doplnte detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 měl sem 6.35 HEN a tam mi socom fireteam bravo 3 nešel a tak sem downgradoval na 6.20 a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEJV333 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdravim prosim o pomoc mam ofw 6.35 instaloval jsem podle vaseho navodu na ISO ale kdyz spustim Sukuri psp se vypne,kdyz dam HEN 635 pise mito this game cannot started.The data is corrupted a totez na prometheus ISO Loader.Mohl by mi nekdo poradit.Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 ^ vykasli se na Sukkiri exploit a stahni si primo ten podepsanej HEN, ten pak spustis z XMB. http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEJV333 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Diky moc za radu zrusil jsem Sukkuri a dal jsem ta m te podepsanej HEN jak jsi napsal a uz to konecne FACHA.Tak jeste jednou DEKUJI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 predtym nez sa do toho pustim sa chcem este uistit... mam doma PSP 1004 s ofw 6.20 otazka znie..co je lepsie? zohnat si pandoru, spravit downgrade a nasledne updatnut na cfw, alebo updatnut na 6.31 a pouzit tento navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ahoj mam psp 2004 vse jsem udelal jak se reklo,ale zapnu demo a jde.Ale jak zapnu hbl tak rozjede ale nejde nic mackat prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jde to teda i na fw 6.37 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 predtym nez sa do toho pustim sa chcem este uistit...mam doma PSP 1004 s ofw 6.20 otazka znie..co je lepsie? zohnat si pandoru, spravit downgrade a nasledne updatnut na cfw, alebo updatnut na 6.31 a pouzit tento navod? Nejlepší bude podle návodu tady udělat downgrade na 5.03 http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-21-1-2011, potom flash přes RF na 5.00m33-6 http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory?highlight=bez+pandory a pak případně update na 5.50 Prome. Budeš mít plonohodnotnej CFW a navíc bez použití pandory. Ahoj mam psp 2004 vse jsem udelal jak se reklo,ale zapnu demo a jde.Ale jak zapnu hbl tak rozjede ale nejde nic mackat prosim pomoc Kašli na HBL a použij rovnou podepsanej HEN ... Jde to teda i na fw 6.37 ?? Ne, tam už je tenhle exploit uzavřenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 mám problém ..... nejde mi spustit zadna hra ... kdyz ji zapnu tak mam jen černou obrazovku .... / drive mi vsechno slo .... / mam PSP 6.35 PRO ...... a iso spoustim pres Prometheus iso loader .... nevi nekdo cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nepřehodil sis driver v iL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nepřehodil sis driver v iL? nevim jak to myslis ... nemohl bys to popsat neak abych to pochopil ?.... / sem lamak ja vim /.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 v loaderi sú driveri a prepínajú sa stlačením klávesy SELECT. Nastav si ten NP a mali by ti ísť spustiť iso zálohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Nejlepší bude podle návodu tady udělat downgrade na 5.03 http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-21-1-2011' date=' potom flash přes RF na 5.00m33-6 [url'][/url] a pak případně update na 5.50 Prome. Budeš mít plonohodnotnej CFW a navíc bez použití pandory. diky moc funguje to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohohlava Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Zdravim, Chtěl bych se zeptat, bude tento návod fungovat i na PSP GO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Jistě, verze desky nemá žádnej vliv na funkčnost HENu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohohlava Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 tak nakonec tam mám 6.30, takže někde na netu stáhnu třeba 6.35 nahraju na disk pspčka a pak můžu nainstalovat a použít návod ? Obejdu pak nějako ps network abych mohl jít na store ? http://www.mediafire.com/?vko179h7gnm2850 tenhle FW tam nainstaluji, je to správný ? dnes jsem si zakoupil psp, takže nechcu nic pokazit... Kam ho mám z PC nakopírovat? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 ahoj mam problem zapnu hru sukkiri a u modreho napisu dam O a potom mi naskoci nejaka otazka kdyz dam jedno z nich vrati me to zpet do menu sukkiri a kdyz dam druhou otazka se mi zobrazi znovu. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.