DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Nemáte nikdo zkušenosti s nápkupem v tomto obchodě? Hry kolikrát za pakatel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nakupoval jsem tam X-krat, vzdy vse v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nakupoval jsem tam X-krat, vzdy vse v pohode Jaka je vetsinou dodaci doba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 1-2 tydny? nechci kecat, uz je to nejakej patek a bral jsem to z ruznych UK shopu. Ale posilaji to obycejne, takze je to vyrazne pomalejsi, nez treba z game.co.uk, kde to trva jednotky dnu, ale postovne je drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Diky moc, uz jen si zridit kartu na placeni pres internet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Nakoupil jsem tam taky už pěknou řádku her, stačí se podívat ale i zde na fóru do topicu Kde nakupujete (V PS3 sekci) a je tam určitě i tenhle obchod. Dodácí lhůta je většinou týden od odeslání, ale pozor na poštu, někdy hra nedorazí - mně se to teda nestalo, ale už jsem pár případů zažil u jiných... V tomhle je lepší např. game.co.uk nebo HMV. A to i v otázce případný reklamace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 prave - to je ten rozdil mezi doporucenym a obyc zaslanim (3.5 nebo 1 libra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 prave - to je ten rozdil mezi doporucenym a obyc zaslanim (3.5 nebo 1 libra) Cetl jsem ze na poste jsou nejake potize, ale moc nechapu jakeho razu..Takze jste kupovali na drazsi postovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Nakoupil jsem tam taky už pěknou řádku her, stačí se podívat ale i zde na fóru do topicu Kde nakupujete (V PS3 sekci) a je tam určitě i tenhle obchod. Dodácí lhůta je většinou týden od odeslání, ale pozor na poštu, někdy hra nedorazí - mně se to teda nestalo, ale už jsem pár případů zažil u jiných... V tomhle je lepší např. game.co.uk nebo HMV. A to i v otázce případný reklamace ;) Mám to tedy chápat tak, že zaplatím třeba 50 Liber kartou přes net a balíček prostě nedojde? A dá se to pak nějak řešit, když to lze od nich nechat poslat pouze "obyčejně" a balíky tedy asi nejsou pojištěné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeSmond
Nemáte nikdo zkušenosti s nápkupem v tomto obchodě? Hry kolikrát za pakatel...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.