Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a repro

Tomin666

Otázka

Ahoj, moc se omlouvam jestli tu toto tema je ale nenasel jsem, chtel bych od vas poradit, koupil jsem si 5.1 repro genius a pripojil je k tv, kdyz mam normalni tv tak repraky funguji ale kdyz zapnu PS tak repraky nejedou, jak mate vase repro pripojene k ps3 vy? Nebo co mam nastavit aby mi repro jelo? TV mam s PS3 propojenou hdmi kabelem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Předem malé upozornění, začni používat tlačítko pro editaci posledního příspěvku, proč ti napoví pravidla. Za druhé co se týká výstupu zvuku u TV s HDMI je to trochu ošidné, některé prostě neumí poslat to co přichází do vstupu HDMI na analogový výstup z TV. Kámoš má stejné jako ty a vyřešili jsme to tak že mu HDMI kabel vede do TV a multi AV kabel (ten co je dodávaný v příbalu PS3 3x CINCH), je zapojen bílým a červeným cinchem do AUX na HC. V nastavení PS3 dáš video out na HDMI a audio na multi AV.

Odkaz ke komentáři

• 0
Předem malé upozornění, začni používat tlačítko pro editaci posledního příspěvku, proč ti napoví pravidla. Za druhé co se týká výstupu zvuku u TV s HDMI je to trochu ošidné, některé prostě neumí poslat to co přichází do vstupu HDMI na analogový výstup z TV. Kámoš má stejné jako ty a vyřešili jsme to tak že mu HDMI kabel vede do TV a multi AV kabel (ten co je dodávaný v příbalu PS3 3x CINCH), je zapojen bílým a červeným cinchem do AUX na HC. V nastavení PS3 dáš video out na HDMI a audio na multi AV.

ale nutno dodat že pouze 2.1 zvuk

Odkaz ke komentáři

• 0
Asi bych doddal že přes ten jejich AV kabel, čili cinche leze akorát stereo, a ne 2.1. A s televizí připojenou přes HDMI mi jde zvuk do televize i do repráku připojených přes ten AV kabel aniž bych cokoliv nastavoval.

víš stereo je vlastne 2.1 protože když máš 3 pasmové reproduktory tak to taky hraje bassy , vyšky a středy čili lepe řečeno pokud je to pouze stereo a ne 2.1 tak jak je možny že mi hraje i bassák ? uplne jednoduse sice tam jde jen levy a pravy ale dnes snad všechny repráčky co mají jack nebo cinche si ty bassy umí vytahnout a hrát je zvlášt nebo bassáky hrajou alespon středy ale mne se to moc nezdá když mi to duní fakt dost

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu