Jump to content
  • 0

Question

18 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Předem malé upozornění, začni používat tlačítko pro editaci posledního příspěvku, proč ti napoví pravidla. Za druhé co se týká výstupu zvuku u TV s HDMI je to trochu ošidné, některé prostě neumí poslat to co přichází do vstupu HDMI na analogový výstup z TV. Kámoš má stejné jako ty a vyřešili jsme to tak že mu HDMI kabel vede do TV a multi AV kabel (ten co je dodávaný v příbalu PS3 3x CINCH), je zapojen bílým a červeným cinchem do AUX na HC. V nastavení PS3 dáš video out na HDMI a audio na multi AV.

• 0
Posted
Předem malé upozornění, začni používat tlačítko pro editaci posledního příspěvku, proč ti napoví pravidla. Za druhé co se týká výstupu zvuku u TV s HDMI je to trochu ošidné, některé prostě neumí poslat to co přichází do vstupu HDMI na analogový výstup z TV. Kámoš má stejné jako ty a vyřešili jsme to tak že mu HDMI kabel vede do TV a multi AV kabel (ten co je dodávaný v příbalu PS3 3x CINCH), je zapojen bílým a červeným cinchem do AUX na HC. V nastavení PS3 dáš video out na HDMI a audio na multi AV.

ale nutno dodat že pouze 2.1 zvuk

• 0
Posted
Asi bych doddal že přes ten jejich AV kabel, čili cinche leze akorát stereo, a ne 2.1. A s televizí připojenou přes HDMI mi jde zvuk do televize i do repráku připojených přes ten AV kabel aniž bych cokoliv nastavoval.

víš stereo je vlastne 2.1 protože když máš 3 pasmové reproduktory tak to taky hraje bassy , vyšky a středy čili lepe řečeno pokud je to pouze stereo a ne 2.1 tak jak je možny že mi hraje i bassák ? uplne jednoduse sice tam jde jen levy a pravy ale dnes snad všechny repráčky co mají jack nebo cinche si ty bassy umí vytahnout a hrát je zvlášt nebo bassáky hrajou alespon středy ale mne se to moc nezdá když mi to duní fakt dost