Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Cau vsichni,potrebuju co nejrychlejsi odpoved, normalne jsem vcera vecer koukal na psp na filmy, vsechno dobry v pohode baterka byla na pulce, pak jsem ho vypnul a sel spat, rano sem psp zapnul a jenom sviti zelena dioda a nic nefunguje, proste nenabehne nic :-( nevite co se mi stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Dementnejsi nazev pro topic si vymyslet nemohl, co? Brick, nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hmm tak dik ty vado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 a jak muze takhle nastat cihla ? celkem nelogicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ja to nechapu proto se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Neudělal jsis třeba nechtěně z baterky Pandoru (např. ve VSH Menu jses mohl překliknout)? PS: Uprav simtě název tématu - smaž ty šipky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hej no joooooooooooooooooooo :-O :-O udelal :-O mam psp brite jeste a prehodil jsem baterku a z toho druhyho to funguje normalne. co ted??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Teď vymaž ty pojebaný šipky z názvu tématu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 to je aby jste si toho vsimly, ze je to dulezity, jak to mam udelat? :-( sem tady novej a nevim :-( celej nazev bych predelal ale nemam moc casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Kruci, sice vím jak na to, ale už taky nemám čas. Maminka mi říká, že mám vypnout noťas a jít koukat na filmy na PSPčku. Tak se měj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 zapni psp přes nabíječku, vlož tu baterku, smáčkni select=>make normal battery=> smaž ty zk****ný šipky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ja bych to moc rad smazal akorad nevim jak :-D je tu nejaky upravit nebo neco? jestli ne tak nevim :-D :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jo je tady něco, hledej! Není težký to najít, už to s tou pandorou sis mohl za 30 vteřin vygooglovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 v pohode ted kdyz to vim ze je to pandora tak na to urco prijdu ja myslel jesti to neni brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 u tvýho 1. postu dej- Upravit Příspěvěk...Rozšířená editace... a tam změníš název... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.