Antabelus Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Takže věc číslo 1: Omlouvám se, pokud to tu něgde je, já to tu nenašel.. :cheesygrin: Takže věc číslo 2: Pokud to tu neni, nezlobil bych se za to, kdyby to někdo dal do tutoriálů Takže věc číslo 3: Jdeme na to!!! :bash: :) 8) Takže věc číslo 4: Nyní jdeme na samotné obnovení! Vše děláte na vlastní nebezpečí!!! Je 100% funkční na všech CFW s recovery menu Držet tlačítko "R" při startu PSP Postup: 1.) Při startu PSP podržte tlačítko "R" (tím se dostanete do recovery menu... 2.)Vyberte položku "Toggle USB" a připojte psp USB kabelem k PC. 3.)Stáhněte si archív RECOVERY.rar který je v příloze, a složku RECOVERY obsaženou v archívu zkopírujte do ms0:\PSP\GAME\ 4.) Nabijte PSP na min. na 75% a nechte v nabíječce, v recovery menu zvolte položku "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" 5.)Nyní potvrzování... bla bla bla Po naformátování f0 a zkopírování nových souborů jste se dostali na oficiální fw 1.50!!! Z toho FW lze již všechno, doporučuji po instalaci 1.50 nainstalovat 3.52 m33 a použít aktualizaci č.4.. Pak si ještě můžete stáhnou témátka tady ;) :D :D :D A pokud nechcete na 3.52 m33-4 tak tady si nahoře vyberte jaký CFW chcete... :) Enjoy!!! Note pro adminy, mody apod.: Jestli to tu nechcete, klidně to smažte! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Takže věc číslo 1:Omlouvám se, pokud to tu něgde je, já to tu nenašel.. :cheesygrin: ano je to tady a nemusíš jít na 1.50 ale máš na výběr i mezi několika CF :D http://console-forum.cz/showthread.php?t=5422 jinak dobrej návod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Jo já wim, ale na 1.50 a pak na jakejkoliv chceš je takový obecný řešení :D EDIT: Prostě jsem dal čtenaři na výběr hned asi z deseti CFW, v easy installeru je jich tam asi 3.. :dozey: EDIT2: Pro přesnost - je tam 1.50, 3.03 oe-c a 3.10 oe-a... To neni moc.., ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Jo já wim, ale na 1.50 a pak na jakejkoliv chceš je takový obecný řešení :DEDIT: Prostě jsem dal čtenaři na výběr hned asi z deseti CFW, v easy installeru je jich tam asi 3.. :dozey: EDIT2: Pro přesnost - je tam 1.50, 3.03 oe-c a 3.10 oe-a... To neni moc.., ne??? moc ne.. ale kazdopadne je to mnohem jednodussi, 2x kliknes na instalator, next, next pockas najedes do recovery click a je to.. ale tady.. ani se mi to nechce cist :D doufam ze je ti jasny o co mi jde :D proste o to ze tenhle topic je zbytecnej kdyz muzu pouzit neco rychlejsiho.. navic 1.50 je zaklad a je nejjistejsi... vzdy chodim na nej.. nikdy bych nesel na CF (pri semi-bricku), ikdyz je tu ta moznost... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Mno kua proto jsem asi sem dal 1.50!!! Ne? A udělám Installer hned s několika CFW (se všemi) - bude tam možnost instalovat jako update do GAME nebo instalovat jako recovery do GAME\RECOVERY..... To bude good.., ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 2anonymous:tak jestli pri kazdym semi-bricku chodis na 1.5 tak ses dobrej..:D nic mene k tematu..podle me taky zbytecny..kdyz tu je navod easy recovery a tohle je i v topicu pro custom fw 3.03oe-c..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 2anonymous:tak jestli pri kazdym semi-bricku chodis na 1.5 tak ses dobrej..:Dnic mene k tematu..podle me taky zbytecny..kdyz tu je navod easy recovery a tohle je i v topicu pro custom fw 3.03oe-c..;) jo o to mi prave jde.. chtel jsem tim rici ze je to zbytecny :D NIC VIC NIC MIN :) pokud nekomu vadi ze nemuze hned z bricku na nejnovejsi FW, at si recovery udela sam, neni to tak tezke, proste nakopirovat update nekam jinam nez standartne :D z recovery si muzete spustit cokoliv jen tak mimochodem... ..ano chodim vzdy na 1.50, je to nejjistejsi a brick hrozi z mensiho % nez u CF /ano i zde je %male, ale na 1.50 je proste mensi/, je to diky nekolika faktorum - velikost update, moznost fci, omezeni apod.. poste radeji na ten offik :) hned po semousi.. navic mi teda nevadi udelat 2updaty, navic uz je jedno esli jedu na 3.03oec nebo na 1.50, nakonec stejne jeste musim updatovat, tak co :D ...BTW a semouse jsem mel zatim jen jednou (se priznam :D ) takze jsem to vicekrat zatim neresil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 uz to tu je takze do tutorialov nepresuvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jo o to mi prave jde.. chtel jsem tim rici ze je to zbytecny :D NIC VIC NIC MIN :) pokud nekomu vadi ze nemuze hned z bricku na nejnovejsi FW, at si recovery udela sam, neni to tak tezke, proste nakopirovat update nekam jinam nez standartne :D z recovery si muzete spustit cokoliv jen tak mimochodem.....ano chodim vzdy na 1.50, je to nejjistejsi a brick hrozi z mensiho % nez u CF /ano i zde je %male, ale na 1.50 je proste mensi/, je to diky nekolika faktorum - velikost update, moznost fci, omezeni apod.. poste radeji na ten offik :) hned po semousi.. navic mi teda nevadi udelat 2updaty, navic uz je jedno esli jedu na 3.03oec nebo na 1.50, nakonec stejne jeste musim updatovat, tak co :D ...BTW a semouse jsem mel zatim jen jednou (se priznam :D ) takze jsem to vicekrat zatim neresil.. a to si nikdy nezkousel jen nahrat puvodni soubory nebo tak neco.?? :D kdyz si rikal ze si mel semace jen jednou tak to jo ale to snad neznamena ze musis hned na 1.5 :D to je podle me az posledni moznost kdyz se nepovede to predtim.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ja semi mel, nakopiroval sem novy soubory a nic, takze ER a zpet na 1.5... ale mel sem nadelano v katatech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.