Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Recovery

Antabelus

Recommended Posts

Takže věc číslo 1:

Omlouvám se, pokud to tu něgde je, já to tu nenašel.. :cheesygrin:

Takže věc číslo 2:

Pokud to tu neni, nezlobil bych se za to, kdyby to někdo dal do tutoriálů

Takže věc číslo 3:

Jdeme na to!!! :bash: :) 8)

Takže věc číslo 4:

Nyní jdeme na samotné obnovení!

Vše děláte na vlastní nebezpečí!!!

Je 100% funkční na všech CFW s recovery menu Držet tlačítko "R" při startu PSP

progress.gifPostup:

1.)

Při startu PSP podržte tlačítko "R" (tím se dostanete do recovery menu...

2.)Vyberte položku "Toggle USB" a připojte psp USB kabelem k PC.

3.)Stáhněte si archív RECOVERY.rar který je v příloze, a složku RECOVERY obsaženou v archívu zkopírujte do ms0:\PSP\GAME\

4.) Nabijte PSP na min. na 75% a nechte v nabíječce, v recovery menu zvolte položku "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP"

5.)Nyní potvrzování... bla bla bla

Po naformátování f0 a zkopírování nových souborů jste se dostali na oficiální fw 1.50!!!

Z toho FW lze již všechno, doporučuji po instalaci 1.50 nainstalovat 3.52 m33 a použít aktualizaci č.4..

Pak si ještě můžete stáhnou témátka tady ;) :D :D :D

A pokud nechcete na 3.52 m33-4 tak tady si nahoře vyberte jaký CFW chcete... :)

Enjoy!!!

Note pro adminy, mody apod.: Jestli to tu nechcete, klidně to smažte! :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo já wim, ale na 1.50 a pak na jakejkoliv chceš je takový obecný řešení :D

EDIT: Prostě jsem dal čtenaři na výběr hned asi z deseti CFW,

v easy installeru je jich tam asi 3.. :dozey:

EDIT2: Pro přesnost - je tam 1.50, 3.03 oe-c a 3.10 oe-a... To neni moc.., ne???

Odkaz ke komentáři

Jo já wim, ale na 1.50 a pak na jakejkoliv chceš je takový obecný řešení :D

EDIT: Prostě jsem dal čtenaři na výběr hned asi z deseti CFW,

v easy installeru je jich tam asi 3.. :dozey:

EDIT2: Pro přesnost - je tam 1.50, 3.03 oe-c a 3.10 oe-a... To neni moc.., ne???

moc ne.. ale kazdopadne je to mnohem jednodussi, 2x kliknes na instalator, next, next pockas najedes do recovery click a je to.. ale tady.. ani se mi to nechce cist :D doufam ze je ti jasny o co mi jde :D proste o to ze tenhle topic je zbytecnej kdyz muzu pouzit neco rychlejsiho.. navic 1.50 je zaklad a je nejjistejsi... vzdy chodim na nej.. nikdy bych nesel na CF (pri semi-bricku), ikdyz je tu ta moznost... :wohow:

Odkaz ke komentáři

2anonymous:tak jestli pri kazdym semi-bricku chodis na 1.5 tak ses dobrej..:D

nic mene k tematu..podle me taky zbytecny..kdyz tu je navod easy recovery a tohle je i v topicu pro custom fw 3.03oe-c..;)

jo o to mi prave jde.. chtel jsem tim rici ze je to zbytecny :D NIC VIC NIC MIN :) pokud nekomu vadi ze nemuze hned z bricku na nejnovejsi FW, at si recovery udela sam, neni to tak tezke, proste nakopirovat update nekam jinam nez standartne :D z recovery si muzete spustit cokoliv jen tak mimochodem...

..ano chodim vzdy na 1.50, je to nejjistejsi a brick hrozi z mensiho % nez u CF /ano i zde je %male, ale na 1.50 je proste mensi/, je to diky nekolika faktorum - velikost update, moznost fci, omezeni apod.. poste radeji na ten offik :) hned po semousi.. navic mi teda nevadi udelat 2updaty, navic uz je jedno esli jedu na 3.03oec nebo na 1.50, nakonec stejne jeste musim updatovat, tak co :D

...BTW a semouse jsem mel zatim jen jednou (se priznam :D ) takze jsem to vicekrat zatim neresil..

Odkaz ke komentáři

jo o to mi prave jde.. chtel jsem tim rici ze je to zbytecny :D NIC VIC NIC MIN :) pokud nekomu vadi ze nemuze hned z bricku na nejnovejsi FW, at si recovery udela sam, neni to tak tezke, proste nakopirovat update nekam jinam nez standartne :D z recovery si muzete spustit cokoliv jen tak mimochodem...

..ano chodim vzdy na 1.50, je to nejjistejsi a brick hrozi z mensiho % nez u CF /ano i zde je %male, ale na 1.50 je proste mensi/, je to diky nekolika faktorum - velikost update, moznost fci, omezeni apod.. poste radeji na ten offik :) hned po semousi.. navic mi teda nevadi udelat 2updaty, navic uz je jedno esli jedu na 3.03oec nebo na 1.50, nakonec stejne jeste musim updatovat, tak co :D

...BTW a semouse jsem mel zatim jen jednou (se priznam :D ) takze jsem to vicekrat zatim neresil..

a to si nikdy nezkousel jen nahrat puvodni soubory nebo tak neco.?? :D kdyz si rikal ze si mel semace jen jednou tak to jo ale to snad neznamena ze musis hned na 1.5 :D to je podle me az posledni moznost kdyz se nepovede to predtim.;)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu