Uhřa Odesláno Únor 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2022 Ahoj. Nevi nekdo jestli nebude nejaka sbetatelska edice? Nasel jsem pouze edici k 25 vyroci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2022 Taky jsem hledal a nenašel i mé japonské zdroje mlčí. Ale hlavně sem píšu proto, že hledám další hráče gt7 na poměřování časů (mobydicků) ve hře. Pokud má někdo zájem o časy levorukého medvěda hrajícího na ovladači tak můj psn nick najdete v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonio Odesláno Říjen 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2023 Zdravím, měl bych dotaz vlastním fyzicky Gran Turismo 7 na PS4 a mám objednané PlayStation 5. Vím že po upgradeu lze hrát čtyřkový GT7 i na pětkách, ale zajímalo by mě, jestli tam jsou nějaké rozdíly (ať už graficky, nebo v rychlosti načítání) oproti GT7 určeném pouze pro PlayStation 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2023 Ahoj, po vložení blureje s ps4 verzí musíš z psnka stáhnout ps5 verzi. A bude to normální, plnohodnotná digitální ps5 verze, takže žádné rozdíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.