Uhřa Odesláno Únor 13, 2022 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2022 Ahoj. Nevi nekdo jestli nebude nejaka sbetatelska edice? Nasel jsem pouze edici k 25 vyroci. Citovat
Mandaz Odesláno Květen 7, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2022 Taky jsem hledal a nenašel i mé japonské zdroje mlčí. Ale hlavně sem píšu proto, že hledám další hráče gt7 na poměřování časů (mobydicků) ve hře. Pokud má někdo zájem o časy levorukého medvěda hrajícího na ovladači tak můj psn nick najdete v podpisu Citovat
Sidonio Odesláno Říjen 25, 2023 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2023 Zdravím, měl bych dotaz vlastním fyzicky Gran Turismo 7 na PS4 a mám objednané PlayStation 5. Vím že po upgradeu lze hrát čtyřkový GT7 i na pětkách, ale zajímalo by mě, jestli tam jsou nějaké rozdíly (ať už graficky, nebo v rychlosti načítání) oproti GT7 určeném pouze pro PlayStation 5? Citovat
Mandaz Odesláno Říjen 25, 2023 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2023 Ahoj, po vložení blureje s ps4 verzí musíš z psnka stáhnout ps5 verzi. A bude to normální, plnohodnotná digitální ps5 verze, takže žádné rozdíly. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.