tekken90 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Vše provádíte na vlastní riziko a odpovědnost za užívání nesete vy sami! FAQ Instalace je možná i z OFW 3.55. Stejně jako Jailbreak, tak i tento CFW umožňuje instalaci PKG souborů. Instalovat jdou pouze PKG soubory upravené pro tento FW, tzn. že dosud vydané HB aplikace prozatím nefungují. Instalace Stáhněte si CFW:zdroj: ps3hax.nethttp://www.mediafire.com/?y29f9tfucakv4nh http://www.fileserve.com/file/XtfHPnq opravná verze http://rapidshare.com/files/440959905/PS3_355-KAKAROTO_CFW.RAR?bin=1 Přejmenuje stažený soubor na PS3UPDAT.PUP a vložte ho na flashku do adresáře PS3/UPDATE/ v PS3 zvolte možnost updatování FW z flashky a postupujte dále jako při instalaci OFW. Přechod zěpt na OFW Stáhněte si oficiální 3.55 FW a soubor PS3UPDAT.PUP vložte do složky /PS3/UPDATE/ na USB flashku.http://deu01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/eu/2010_1207_ca595ad9f3af8f1491d9c9b6921a8c61/PS3UPDAT.PUP Při zapínání konzole držte tlačítko vypnutí, konzole se zapne a vypne. Proveďte znovu a konzole by měla dvakrát pípnout a objeví se Recovery menu. Zvolte instalaci FW z flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zajimalo by me,jestli instalaci FW prijdu o veskere hry + full psn.Prechod mezi 3.41 na 3.55 CFW diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 to znamena ze nepotrebujes uz jailbreak?kdyz nekdo vyda upravene pk pro tento cfm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zajimalo by me,jestli instalaci FW prijdu o veskere hry + full psn.Prechod mezi 3.41 na 3.55 CFW diky. Jedná se o FW 3.55 s funkcí instalace PKG, nic víc, nic míň... to znamena ze nepotrebujes uz jailbreak?kdyz nekdo vyda upravene pk pro tento cfm. Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Super takže už je hack na PS3 ofw 3.55 a jeste k tomu CFW bomba díky tekke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 A mužu stim na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 PSN funguje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 No je to fajn ale jeste pod to nic neni...vsechny starsi aplikace na tom nejdou a nove pro tento FW jeste nejsou:(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 tak jsem updatnul, savy mám v prdeli a trofeje tam taky nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 A dal de herat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Může mi někdo alespon ve zkratce napsat co mám udělat bych si mohla z netu stáhnout hru a vyzkoušet ji na svém PS3? Určo potřebuju Jailbreak ten stáhnou z PS3 nemůžu, tam nejde stáhnout nic, akorát koukat na stránky a přehrávat si videa na youtube. Napíše mi pls někdo kratičký postup? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 když spustím jakoukoliv hru tak savy mám ale složka v xmb není vidět. psn funguje ale trofeje nejdou synchronizovat protože složka trophy tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 trofeje pokud jde PSN by se ti meli obnovit vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 pokud s někým porovnám tak je vidím ale samostatná složka trophy tam není. stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 dobry nerozciluj se jen se ptam :angle: jinak zkousel si neco po netu napr origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 vrátil jsem zpět OFW3.55 a vše funguje jak má i trofeje jdou synchronizovat. pokud se nevychytá CFW, tak ho tam dávat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 mě tam ani nejde :( nenajde mi to na ty flasce :( mam to presne podle navodu :( //uz se instaluje jsem zvedav jen mi neni jasne proc je cfw bez hb aplikaci :D //2 jak se vraci ofw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 no ono se na ten cfw musi neco udelat nebot starsi HB aplikace nejsou holt kompatibilni...podle mne otazka tak cca 14 dnu nez se vsechno vychyta udelaj se naky loadery a aplikace a jedem a predpokladam ze Kakaro nebude jedinej budeu dalsi a vychytanejsi jedno se mu ale uprit neda byl prvni tedy pokud se nepletu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Nová verze http://rapidshare.com/files/440959905/PS3_355-KAKAROTO_CFW.RAR?bin=1 opravuje chybu skrytých ikon Originální FW jde zpět nahrát přes Recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 takže chápu to dobře ,že čqasem nebudem potřebovat JB a pudou nám stáhnuté hry?dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Sakra lidi, čtěte trochu... tahle otázka už tu byla zodpovězena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zacinam o CFW u PS3 pochybovat co se k tomu vyjadril : Team fail0verflow a GeoHot - Nepreji si piratstvi na ps3 klic nebude zverejnem. A chtej pouze podporovat HOMEBREW hry a aplikace a nasledne hry podepisovat jako od Sony. Tak se lidi prescastne neradujte jestli s toho jeste vubec neco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tak to je celkem ftipny:)))Ze mu to u JB vubec nevadilo tedy myslim ze se na nem podilel:))A uprime k cemu vsemu je dobrej JB nez k hrani zaloh jinak k nemu a ani nic kloudnyho nebylo:)jo vlastne sem tam nakej ten emulator snesu:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 A jsou uz na tento CFW nejake hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ukaze cas jak tomu vsemu bude v nitre verim,ze vse pojede pekne jako na PSPku.At si klice nechaj hlavne,at se tam rozjede CFW , hry + MKV a podpora NTFS to je staci. mozna jeste PSN hry a na skodu online hrani by spatne take nebylo :-) // momentalne neni upraveny zadny program ,ktery zpousti zalohy her a kdo vi jestli teda se k tomu nekdo mit bude. Me tedka to cele prijde jen o tom,ze chteli prolomit PS3 kvuli moznosti Homebrew aplikacim ( zadne hry od sony atd. ) Ale jinak se mu nedivim,ze maji stazene prdele a hrozim jim soud.Stejne pujdou za katr,pac si Sony tohle pravne urcite nenecha libit i kdyby chteli na tom hrat piskvorky. Zkratka je to pravni ujednani a to bylo poruseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.