lape Odesláno Březen 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2022 Dobrý den Pořídil jsem Xbox Series S a potřeboval bych poradit,jak prohodit účty tak,aby byl primární ten který si určím a tedy byl k dispozici hned po startu konzole a nemusel jsem ručně přepínat.Teď je to tak,že primární je účet,který byl přidán jako první a nikde v Nastavení jsem nenašel možnost prohození s druhým účtem.Pokud to tedy vůbec jde,ale myslím,že taková základní věc by jít snad měla,i když u MS člověknikdy neví,ale doufám,že jen tu volbu prostě nemůžu najít. edit: Tak už jsem to našel.Pokud by to někdo potřeboval tak je to Nastavení - účet - přihlášení,zabezpečení a klíč - okamžité přihlášení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 4, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2022 Pokud používáš pořád stejný ovladač tak si ho můžeš nastavit na svůj profil, tudíž po zapnutí Xboxu a ovladače se automaticky prihlasis svým profilem Pokud vás hraje více a máš více ovladačů, můžeš každému ovladači přiřadit profil a odpadá přihlašování po zapnutí daného ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Březen 4, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2022 Jo to jsem tam viděl tuto možnost,ale mě šlo o to,že jen na jednom účtu je Gamepass a po zapnutí se konzole automaticky přihlásila k účtu,který do ní byl zadán jako první,což je účet bez Gamepassu.Ale díky za tip.Šlo by to vlastně i přes ten ovladač,ale radši jsem nastavil natvrdo účet s Gamepassem,aby jel po zapnutí konzole.Já na tom hrávat nebudu,nebo minimálně,protože hraní na gamepadu jsem nikdy nepřišel na chuť Jediné správné hraní je jen na PC -klávesnice ,myš Na tom budou pařit synovci a neteře,tak to musí být nastaveno co nejjednodušeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 4, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2022 Tak ono stačí nastavit ten účet kde je zaplacený Gamepass jako Xbox Home a je po starostech, a nemusí být ani přihlášený a účet můžeš klidně i z konzole smazat (dělá se to u sdílení účtů) Pak mohou všechny účty na konzoli využívat výhody Je to totéž jako sdílení účtu Nastavení (Settings), kde v části Obecné vyber možnost Přizpůsobení (Personalisation) a následně zvol Můj domácí Xbox (My Home Xbox) a potvrdit Určit jako domácí Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.