dessperadoss Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj hledal jsem na netu nějakou stránku o HTC (potřebuju vědět jak mám stahovat věci krome Market) a nic sem nenašel.Nevíte někdo nějakou dobrou stránku :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 www.4allmobile.eu a ted do sekce podle OS ve tvym mobilu. (sorry za reklamu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 co to je OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Operační Systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 operační systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jj dikec ta stránka je fakt dobrá ale nwm kde to mám na té stránce hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Ahoj hledal jsem na netu nějakou stránku o HTC (potřebuju vědět jak mám stahovat věci krome Market) a nic sem nenašel.Nevíte někdo nějakou dobrou stránku :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.