fandin Odesláno Březen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 Nevite nekdo co stim. Stalo se to kdyz jsem tam chtel dat novy HDD. Do servis menu se nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2022 zasunuls poradne novy disk? proc si menil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fandin Odesláno Březen 22, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2022 Jj zasunul, normal pridelal do ramecku, Porad nic. Menil jsem dceri 500gb za 1tb. Disk je novy. Kdyz tam dam ten 500gb tak to facha, a ten 1tb kdyz dam do externiho ramecku, tak se mi taky ukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 23, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 Zkusil bych ho preformatovat v pc, je mozny ze tam jsou nejake oddily co tomu brani. Ja pouzivam tenhle program, je pomerne jednoduchy na pouzivani. EaseUS Partition Master 14.5 , https://www.instaluj.cz/easeus-partition-master Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Březen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 Ještě reaguji na první příspěvek: "do servis menu se nedostanu" No právě s novým HDD by se určitě mělo zajet do servis menu, resp. "Safe Mode", kde se právě nový HDD zinicializuje a pak to teprve fachá, to jsi udělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Březen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 A pak potrebujes na flashce upgrade file... ale "cely", ke stazeni jsou 2 verze - upgrade z nejake verze a komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fandin Odesláno Březen 24, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 miz012: flasku se souborem mam cca 1gb velikost. Jenze se nedostanu do safe menu, drzim tlacitko power a vzdy vyskoci to co je na fotce. Dvbman: neudelal, bohuzel drzim tlacitko power a vzdy vyskoci jen to co je na fotce a nic jineho s tim nejde Romero: vyzkousim tve rady, v pc se mi ukaze, ale nenapadlo me mrknout na oddily a rovnou ho naformatovat v pc na fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Březen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2022 No, to je divné, jakoby PS4 ten nový Harddisk nechutnal... Asi bych tam zkusil dát zpět ten původní a vyzkoušel, jestli se s ním dostanu do Safe modu. Potom bych asi vyzkoušel dát do PS4 ještě úplně jiný HDD, jestli se to s tím chytne. Podle dostupných návodů by však opravdu mělo stačit vyměnit HDD a mít USB Flash s plnou aktualizací systému a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fandin
Nevite nekdo co stim. Stalo se to kdyz jsem tam chtel dat novy HDD. Do servis menu se nedostanu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.