FxR Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Čus lidi,chtěl bych vyzkoušet vytvořit CTF schéma pro 6.20 TN Hen ale nevi mv jakym programu,možná pomocí CTF Tool - ale tam nevim kde měnit ikony atd + Neni nějakej TuT? V TuTorialech jsem pátral a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Skus tohle http://czshare.com/1549433/UVfR/custom_psp_theme_creator.zip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tohle je ale PTF creator a ten je mi k ničemu páč SONY má nějaký podivný normy na PTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Refreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 No pokud vím, tak se editují přímo natvrdo soubory ve flash paměti a pak se z nich jen udělá CTF přes CXMB plugin.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FxR
Čus lidi,chtěl bych vyzkoušet vytvořit CTF schéma pro 6.20 TN Hen ale nevi mv jakym programu,možná pomocí CTF Tool - ale tam nevim kde měnit ikony atd
+ Neni nějakej TuT? V TuTorialech jsem pátral a nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.