FxR Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Čus lidi,chtěl bych vyzkoušet vytvořit CTF schéma pro 6.20 TN Hen ale nevi mv jakym programu,možná pomocí CTF Tool - ale tam nevim kde měnit ikony atd + Neni nějakej TuT? V TuTorialech jsem pátral a nic Citovat
0 Dreb Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Skus tohle http://czshare.com/1549433/UVfR/custom_psp_theme_creator.zip :) Citovat
0 FxR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Tohle je ale PTF creator a ten je mi k ničemu páč SONY má nějaký podivný normy na PTF Citovat
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Refreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 No pokud vím, tak se editují přímo natvrdo soubory ve flash paměti a pak se z nich jen udělá CTF přes CXMB plugin.. :P Citovat
Otázka
FxR
Čus lidi,chtěl bych vyzkoušet vytvořit CTF schéma pro 6.20 TN Hen ale nevi mv jakym programu,možná pomocí CTF Tool - ale tam nevim kde měnit ikony atd
+ Neni nějakej TuT? V TuTorialech jsem pátral a nic
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.