sandoratko Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2022 zdravím jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2022 nejlepší chlazení je vhodné umístění čili umístit ps4 na místo kde je přístup vzduchu s možností jeho výměny-takže žádné uzavřené prostory s minimem odstupu ud stěn, přihrádky,šuplíky a podobně...já měl ps4 dokonce na takových malých gumových kolečkách -4x 1 cm vysoké-v každém rohu jedno protože jsem náhodou zjistil že po několika hodinách hraní že byla ta dřevěná deska skříňky na které to vodorovně leželo dost teplá a nikdy jsem neměl žádný problém-pak po koupi Ps5 jsem dal ps4 vnoučkům a oni ji strčili do přihrádky v televizním stolku a konzole po půl hodince hraní začla teplem vypínat-takže se dala jinde a problém vyřešen...myslím si že kupovat třeba nějaké chladící desky s ventilátory je pak zbytečnost a pokud se přece vydáš touto cestou tak zkontrolovat zda se ventilátory točí správně a kam a jak tlačí vzduch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandoratko Odesláno Květen 1, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2022 ok děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2022 pokud to nějak pomohlo jsem/budu moc rád....ještě samozřejmě nemít konzoli někde v prachu na zemi a sem tam okolo utřít prach či vysát..já vždycky jak vysávám tak přejedu trubkou vysavače po otvorech kde ps4/ps5 saje vzduch...a bude určitě dobré po nějaké době sundat kryt a vyčistit/vyfoukat/ vysát opatrně vnitřek konzole samozřejmě konzoli odpojit s elektriky když se demontují kryty-ono vlastně člověk vidí hned po otevření kde se ten prach naskládal-někdy k vyčištění pomúže i malý štěteček....pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandoratko Odesláno Květen 1, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2022 mockrát díky [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sandoratko
zdravím
jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.