sandoratko Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 zdravím jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 okajos Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 nejlepší chlazení je vhodné umístění čili umístit ps4 na místo kde je přístup vzduchu s možností jeho výměny-takže žádné uzavřené prostory s minimem odstupu ud stěn, přihrádky,šuplíky a podobně...já měl ps4 dokonce na takových malých gumových kolečkách -4x 1 cm vysoké-v každém rohu jedno protože jsem náhodou zjistil že po několika hodinách hraní že byla ta dřevěná deska skříňky na které to vodorovně leželo dost teplá a nikdy jsem neměl žádný problém-pak po koupi Ps5 jsem dal ps4 vnoučkům a oni ji strčili do přihrádky v televizním stolku a konzole po půl hodince hraní začla teplem vypínat-takže se dala jinde a problém vyřešen...myslím si že kupovat třeba nějaké chladící desky s ventilátory je pak zbytečnost a pokud se přece vydáš touto cestou tak zkontrolovat zda se ventilátory točí správně a kam a jak tlačí vzduch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sandoratko Posted May 1, 2022 Author Report Share Posted May 1, 2022 ok děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 okajos Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 pokud to nějak pomohlo jsem/budu moc rád....ještě samozřejmě nemít konzoli někde v prachu na zemi a sem tam okolo utřít prach či vysát..já vždycky jak vysávám tak přejedu trubkou vysavače po otvorech kde ps4/ps5 saje vzduch...a bude určitě dobré po nějaké době sundat kryt a vyčistit/vyfoukat/ vysát opatrně vnitřek konzole samozřejmě konzoli odpojit s elektriky když se demontují kryty-ono vlastně člověk vidí hned po otevření kde se ten prach naskládal-někdy k vyčištění pomúže i malý štěteček....pěkný den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sandoratko Posted May 1, 2022 Author Report Share Posted May 1, 2022 mockrát díky [emoji846] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sandoratko
zdravím
jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro
děkuji
4 answers to this question
Recommended Posts