Jump to content
  • 0

chlazaní ps4 pro

sandoratko

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

nejlepší chlazení je vhodné umístění čili umístit ps4 na místo kde je přístup vzduchu s možností  jeho výměny-takže žádné uzavřené prostory s minimem odstupu ud stěn, přihrádky,šuplíky a podobně...já měl ps4 dokonce na takových  malých gumových kolečkách -4x 1 cm vysoké-v každém rohu jedno protože jsem náhodou zjistil že po několika hodinách hraní že byla ta dřevěná deska skříňky na které to vodorovně leželo dost teplá a nikdy jsem neměl žádný problém-pak po koupi Ps5  jsem dal ps4 vnoučkům a oni ji strčili do přihrádky v televizním stolku a konzole po půl hodince hraní začla teplem  vypínat-takže se dala jinde a problém vyřešen...myslím si že kupovat třeba nějaké chladící desky s ventilátory je pak zbytečnost a pokud se  přece vydáš touto cestou tak zkontrolovat zda se ventilátory točí správně a  kam a jak tlačí vzduch...

• 0

pokud to nějak pomohlo jsem/budu moc rád....ještě samozřejmě nemít konzoli někde v prachu na zemi a sem tam okolo utřít prach či vysát..já vždycky jak vysávám tak přejedu trubkou vysavače po otvorech kde ps4/ps5 saje vzduch...a bude určitě dobré po nějaké době sundat kryt a vyčistit/vyfoukat/ vysát opatrně vnitřek konzole samozřejmě konzoli odpojit s elektriky když se demontují kryty-ono vlastně člověk vidí hned po otevření kde se ten prach naskládal-někdy k vyčištění pomúže i malý štěteček....pěkný den