sandoratko Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2022 zdravím jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro děkuji Citovat
0 okajos Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2022 nejlepší chlazení je vhodné umístění čili umístit ps4 na místo kde je přístup vzduchu s možností jeho výměny-takže žádné uzavřené prostory s minimem odstupu ud stěn, přihrádky,šuplíky a podobně...já měl ps4 dokonce na takových malých gumových kolečkách -4x 1 cm vysoké-v každém rohu jedno protože jsem náhodou zjistil že po několika hodinách hraní že byla ta dřevěná deska skříňky na které to vodorovně leželo dost teplá a nikdy jsem neměl žádný problém-pak po koupi Ps5 jsem dal ps4 vnoučkům a oni ji strčili do přihrádky v televizním stolku a konzole po půl hodince hraní začla teplem vypínat-takže se dala jinde a problém vyřešen...myslím si že kupovat třeba nějaké chladící desky s ventilátory je pak zbytečnost a pokud se přece vydáš touto cestou tak zkontrolovat zda se ventilátory točí správně a kam a jak tlačí vzduch... Citovat
0 okajos Odesláno Květen 1, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2022 pokud to nějak pomohlo jsem/budu moc rád....ještě samozřejmě nemít konzoli někde v prachu na zemi a sem tam okolo utřít prach či vysát..já vždycky jak vysávám tak přejedu trubkou vysavače po otvorech kde ps4/ps5 saje vzduch...a bude určitě dobré po nějaké době sundat kryt a vyčistit/vyfoukat/ vysát opatrně vnitřek konzole samozřejmě konzoli odpojit s elektriky když se demontují kryty-ono vlastně člověk vidí hned po otevření kde se ten prach naskládal-někdy k vyčištění pomúže i malý štěteček....pěkný den Citovat
0 sandoratko Odesláno Květen 1, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2022 mockrát díky [emoji846] Citovat
Otázka
sandoratko
zdravím
jaký je nejlepší chlazení pro ps4 pro
děkuji
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.