Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kupovani her ze zahranici ? jak na to

GrcaONE

Otázka

Zdravím, nemáte nějaky stránky, kde jsou levny hry a dá se koupit třeba i mafia 2 (s podporou cz) nebo tak, ale hlavně rychlé dodání+ nizké ceny.. Mám ale problém(ještě nemám 18 )takže nemám žádnou paypal kartu a další .. nebo bankovní přes které se to platí .. je ještě nějaká možnost, jak platit? nikde v gb nemají třeba platit nějak přes poštu ? nebo nelze nějak poslat penize jim na ucet a aby poslali hru ?? anglicky moc neumím, tak se na tech webech nevyznám .. díky moc ( radši budu kupovat hry, ale rád bych za přijatelnější ceny, než warez) dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Presne tak očividně se v tom moc neorientuješ když pises jak mi to přijde? asi Ferrari F1čkou :roll:

podle toho na co se ptas je na tebe cela tahle problematika slozita... Nemas ucet kvuli tomu ze ti neni 18? Je mi 15 účet mám a nemám s tim žádný problémy a navíc je zdarma!

Můj poučnej závěr bude kupuj od uživatele Prototype je z prahy osobně u něj nakupuju nebo tady th0ca z liberce to bude ten duvod proč jsem s ním ješte neobchodoval...

// na základní informace tohoto typu ti odpovi obchod má tam urcite napsany FAQ a podobne jen umět anglicky

Odkaz ke komentáři

• 0

Když bohužel neumíš anglicky na takové úrovni, abys si dokázal na tom "nějakém" shopu v zahraničí koupit hru, tak na to radši zapomeň, bez toho se zkrátka neobejdeš a veškeré rady jsou zbytečné...Jak říká kolega nade mnou, dneska tady na foru najdeš lidi, kteří prodávají hry za ceny skoro totožné co v zahraničí, takže není co řešit...

Odkaz ke komentáři

• 0

No opravdu se v tom nějak neorientuju, ale tak pokud se dá učet založit, aniž by mi bylo 18, tak o tom jsem netušil ( dříve by mi k ničemu nebyl ) tak se dá založit u všech poboček ? např. české spořitelny ? pokud ano , tak si tam tedy skočím si to zřídit .. jestli je to zadarmo teda .. sorry, že tu píšu jak ocas .. prostě sem si nikdy nepotřeboval založit učet .. prachy atd mám doma ..

k tomu čím by to mělo přijít .. myslel jsem, že to nebude čp, nebo něčím takovým, když musím platit přes banku ..

PS je lepší si založit ten paypal ( je placenej ?) nebo obyč někde ve spořce ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu