necross Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Cus prosim mužete mi někdo celkově vysvětlit ten downgrade moc tomu nerozumim.Potřeboval bych i napsat ktere verze fw se daji downgradovat.Chci si koupit psp a downgradenout ho abych mohl hrat iso hry. Diky Moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gunlok Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Najdi si topic pro začátečníky :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Napiš mi na ICQ: 459 - 328 - 750 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 užitečnost je tento odkaz a taky si to přečist :roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
necross
Cus prosim mužete mi někdo celkově vysvětlit ten downgrade moc tomu nerozumim.Potřeboval bych i napsat ktere verze fw se daji downgradovat.Chci si koupit psp a downgradenout ho abych mohl hrat iso hry. Diky Moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts