Jump to content

Problem se zaplacenou hrou - jevi se jako nezaplacena (3 on 3 NHL arcade)

svaca

Recommended Posts

Ahoj, mam problem, mam koupeny 3 on 3 NHL arcade a pujcil jsem tuhle kopenou hru pres muj ucet kamaradovi, nevsiml jsem si, ze NENI pro sdileni s vice uzivateli (narozdil od jinych) a ted mam ten problem, ze hra se jevi jako nezakoupena a chce zvova, zaplatit, coz samozrejme nejde, protoze ucet mi hlasi, ze koupena uz je .. Reinstall nepomohl a koupe na pres JINEHO uzivatele u me PS3 s JINOU kartou = ze hra po zakoupeni STALE neni funkcni, coz znamena, ze ji mam koupenou 2x ale na ma PS3 si proste plnou verzi uz asi nazahraju ..... :-( Co se s tim da delat ? Da se to nejak vyresit ? Treba formatovanim disku ? Maji to pekne debilne udelany.

Diky.

zkus ji odinstalovat pak smazat nejaky data ktery jeste mozna zanecha (ne save) a pak znova instalaci. Mozna jeste zkus znovu stahnout z download listu a nainstalovat ten "full game upgrade" pokud si to dobre pamatuju a nedelas to tak.

Vim ze si v tom PS3 dela velkej bordel protoze kdyz stahnu demo na uctu x a pak si plnou hru koupim na uctu y tak v informacich u hry mam uvedeno ze majitel je x :-/ a u jinych her mam napsano ze majitel je x i y... :-)) ale tohle co popisujes se mi jeste nestalo.

Zkusil jsem odinstalovat a stahnout z download listu , jak hru, tak upgrade na full, bez uspechu ...

To me taky napadlo, ze hra ma nekde NEJAKE info, konfig, ale neni nic v save, nic v game data ... Proto me napadl ten format .... :-( Proste jak jsem ji stahl na MEM ucte na DRUHE PS3, tak OBE kopie na ME PS3 a na te druhe sly do dema ... :-( Proto jsem ji koupil znova .... Stve me to, se zenou jsme hrali porad ....

Zkusim jeste vymenit hdd za jiny a nainstalovat to na nej ....

pokud to pomuze, tak dam format s VSE stahnu znova ... :(