Jedi_James07 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Dneska jsem na webu objevil tento odkaz. Takže už i z PSP se stala otevřená konzole po vzoru PS3, a nikdo jiný než GeoHot objevil ten kód. To je fakt síla. A jelikož mluví o PSP a ne jenom určité verzi, tak to vypadá, že si homebrew/pirátství našlo cestu i na PSP GO. Sony má opravdu skvělý vstup do nového roku :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tak to vypadá, že si homebrew/pirátství našlo cestu i na PSP GO. Ty seš síla omg,vždyť už je 14 dní TN Hen 6.20 a 6.31 PRO + 6.35 PRO který jde i na Go Jinak Matieuhl nebo jak objevil Kirks Key,na hratelně.cz maj nějaký divný informace,nebo je to pravda ale jsou pozadu s tema info o HENech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Na co HEN a custom firmwary? Na nic, neboť si bude moci každý podepsat svůj kód na PSP a nutnost těchto CF odpadne. Ale ok, nevěděl jsem že je nějaký CF pro psp go a nějaké ty verze psp brite či tu desku t88v3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Pomocí Kirks Key bude možno podepsat jakoukoliv PRX,CFW a HB,ale ted v tom mám cha0z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Téma o Kirks Key už tu je, lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts