Jedi_James07 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Dneska jsem na webu objevil tento odkaz. Takže už i z PSP se stala otevřená konzole po vzoru PS3, a nikdo jiný než GeoHot objevil ten kód. To je fakt síla. A jelikož mluví o PSP a ne jenom určité verzi, tak to vypadá, že si homebrew/pirátství našlo cestu i na PSP GO. Sony má opravdu skvělý vstup do nového roku :roll:
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 tak to vypadá, že si homebrew/pirátství našlo cestu i na PSP GO. Ty seš síla omg,vždyť už je 14 dní TN Hen 6.20 a 6.31 PRO + 6.35 PRO který jde i na Go Jinak Matieuhl nebo jak objevil Kirks Key,na hratelně.cz maj nějaký divný informace,nebo je to pravda ale jsou pozadu s tema info o HENech
Jedi_James07 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Na co HEN a custom firmwary? Na nic, neboť si bude moci každý podepsat svůj kód na PSP a nutnost těchto CF odpadne. Ale ok, nevěděl jsem že je nějaký CF pro psp go a nějaké ty verze psp brite či tu desku t88v3.
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Pomocí Kirks Key bude možno podepsat jakoukoliv PRX,CFW a HB,ale ted v tom mám cha0z
Recommended Posts