Sindy17 Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 Zdravím všechny, mám otázku.Koupil jsem si nové ps5 a staré ps4pro jsem dal bráchovy a chtěl bych aby mohl používat hry z mého účtu na ps4 a já na ps5 taky. Dá se to udělat aby nás to nevyhodilo z konzele že už je účet používán?A aby on byl schopen se propojit a hrát hry z meho ps účtu? Pokud ano moc děkuji za odpověď a radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonDinAlt Posted February 4 Report Share Posted February 4 Ahoj, mám stejný problém. PS4 primární. PS5 nový ale se stejným účtem jako PS4 od Vánoc. Do teď žádný problém, současné hraní na obou konzolích různé hry z mého účtu a bylo jedno zda jsou z PS+ anebo krabicové. Dnes ale dcera na mém účtu udělala bez povolení změnu avatára a přidala další jazyk. Ve výsledku dokud hrají cokoliv na PS5 a ona si zapne PS4 a začne hrát jinou hru z mého účtu a je přihlášena mým účtem, tak mne to u PS5 vyhodí ze hry. Provedené změny avatára a jazyka jsem vrátil na PS4 zpět, ale bohužel problém již odstranit nelze. Začne hra na PS4, ihned přeruší hraní na PS5 a vyhodí mne to ze hry a naopak, začnu něco hrát na PS5 a toho, co zrovna hraje na PS4 cokoliv to vyhodí ze hry. Pro jistotu jsem u obou obnovil licenci. Odhlásil. Resetoval. Znovu přihlásil ke stejnému účtu obě konzole, nic nepomohlo. Prosím o radu a pomoc co s tím? Děkuji předem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoust Posted February 5 Report Share Posted February 5 Zaloz dceri novy ucet na ps4 a at hraje tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts