Necum Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Čus,nevíte někdo,jaký plugin potřebuju do PSP,abych mohl hrat na televizi?Fusa mi nejde.Mam PSP 2004(ale tu nejnovější základní desku) a verzi mam 6.35(Updatoval jsem si to).Díky za odpovědi.Jo a kabel AV mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Jinej není... a pro chod pluginů potřebuješ samozřejmě CFW nebo HEN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Necum Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Ok,ale nevíš jakej Fusa musim mít?Jestli FuSa.screenShoot nebo 29_FuSa_SD_v1.0.50.Jestli by jsi sem nenapsal návod,jak to nainstalovat do PSP.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 http://console-forum.net/tema/84235-psp-av-kabely-k-tv-precist-driv-nez-si-je-poridite podívej se sem, zjisti si jestli máš komponentí nebo kompozitní kabel. A když se zkus zeptat tam. Hry totiž jsou hrát jentom na komponentnim kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Necum
Čus,nevíte někdo,jaký plugin potřebuju do PSP,abych mohl hrat na televizi?Fusa mi nejde.Mam PSP 2004(ale tu nejnovější základní desku) a verzi mam 6.35(Updatoval jsem si to).Díky za odpovědi.Jo a kabel AV mam :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.