lukinho Odesláno Červenec 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2022 Zdravím, mám problém s odemykáním trofejí. Hraju pár dní Lego Star Wars: The Skywalker saga. První den jsem odemknul 5 trofejí a dalších pár dní ani jednu. Bylo mi to divné, tak jsem se podíval do seznamu trofejí a minimálně 10 bych jim měl už dávno mít. Zkoušel jsem synchronizaci s PS Network, synchronizaci trofejí, dokonce jsem hru znovu odinstaloval a nainstaloval. Připojení jsem zkoušel jak přes Wi-Fi tak i přes LAN kabel a nic nepomáhá. Už se Vám někomu stalo něco podobného? Má to nějaké řešení? BrettyBoy reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 4, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2022 Co jsem dohledal tak to může ale i nemusí mít více řešení.Někde píšou, že je potřeba se z konzole odhlásit restartovat konzoli a znovu se přihlásit, jako další můžeš zkusit rebuild databáze nebo napsat na fórum hry, kdy např. v případě Ubisoftu to byla chyba z jejich strany takže ti třeba někdo tam i pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.