D.Kadlcik Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj lidi mám pár otázek :) (Omlouvám se možná to někomu bude znít hloupě) Upozorňuji že mám psp z originálním FW verze 6.35 flashovat nemůžu ani měnit na custom fw jelikož psp není moje mám ho pouze na delší dobu půjčené a chci si zpříjemnit práci,zábavu. Otázka č.1 Existují aplikace na originální FW ? Hlavně by mě zajímala aplikace co by dokázala online streamování (např. Youtube). V každém případě by mě zajímaly i jiné aplikace. Otázka č.2 Hodně se to váže k té první otázce. Dá se dostat na original fw jinej internet browser ? ten original mi příjde moc pomalý (připojení mám rychlé) Otázka č.3 Na internetu i zde na foru jsem záhlédnul něco jako "Windows xp,vista,7 v PSP Vím že to pracuje na bázi flash aplikace přes browser. Tak mě zajímá zda to dostanu do psp z orig. fw a pokud ano tak jak to tam dostanu konkrétně bych měl zájem o W7 Otázka č.4 zvládne psp kartu : Sony Memory Stick Pro DUO High Grade MSHX32A Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 1.) Existují,ale na 6.35 je už CFW (vlastně HEN a iLoader) 2.) Měl by jít Links2 nebo jak,a nebo PSPKVM java emulator + Opera mini,ale ta má divný ovládání 3.) Ano,ale nečekej nic extra,radši si stáhni Basilisk emulátor Mac 8.1,nebo o poznání horší W3.1,95 a 98 Lite,nebo ještě něco mezi flash swf a emulovaným OS je Homebrew aplikace Shell Windows Vista PSP 2.0 Pré-Alpha , ale ta taky neni nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 no dobrá ale jak sem psal podle toho co píšeš moje psp by mělo umět streamovat ... nebo si chtěl naznačit že když už je to cfw bude umět HB aplikace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jo,GoTube umí YT a možná i další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 možná budu vypadat hloupě ... ale strácím se v tom takže ... 6.35 umí HB app ? další otázka GoTube je oficiální ? a další když bych skusil dát do psp nějakou i třeba HB aplikace i když mám original FW může dojít k bricku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jak říkám jsem začátečník Hen je ale něco jako FW ne ?Tím pádem může velmi lechce dojít k bricku ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 dobře pokud bych chtěl jen HEN nemusím už instalovat prometheus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 No já chci pouze HB aplikace mam PSP 2004 můžu požít tohle ? http://console-forum.net/tema/111353-hen-6-31-6-35-spusti-iso-loader-i-hb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 vím ještě budu jednou vyapdat blbě ale co přesně mám udělat stáhl jsem hen 6.35 a co teď sním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 spustit pres hbl? a kdyz je gotube hb tak asi tezko bude oficial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 počkej jakou hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Hotovo Díky moc za rady vše funguje jak má ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 I tak mám ale problém PSP tube ani GoTube nefunguje píše to něco jako Data is corupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Jo a ještě jedna otázka ...dá se toho henu a HBL zbavit ? třeba budu chtít měnit kartu ebo taky to psp budu vracet a karta je moje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 zbavíš se ho jednoduše tak že při vypínání psp ten knoflík podržíš asi tak 10 sekund a při zapínání držet než najede na logo "sony..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Chápu... :D ja vím že vždy po vypnutí HBL přestane fungovat já jen jestli to normálně můžu smazat z karty... ale i tak ani psp tube ani go tube nefunguje vždycky to vyhlašuje jednu a tu stejnou chybu ve wifině ...přitom připojení jede i browser je to chyba "A connection error has occured (80410D17) w-lan pover saving vypnuto... kdykoliv se ta app začne připojovat k wi-fi hodí to tohle ... nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.Kadlcik Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 prosím poraďte někdo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Only Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 treba mas wl off.... tak ho dej on ... a kdzy ho ams on tak musis nahrat znova hen co si stahnul ... proto ti to pise corr data (8...) protoze mas ofw 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.