Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aplikace + Sony Memory Stick Pro HG 32gb

D.Kadlcik

Recommended Posts

Ahoj lidi mám pár otázek :) (Omlouvám se možná to někomu bude znít hloupě)

Upozorňuji že mám psp z originálním FW verze 6.35 flashovat nemůžu ani měnit na custom fw jelikož psp není moje mám ho pouze na delší dobu půjčené a chci si zpříjemnit práci,zábavu.

Otázka č.1

Existují aplikace na originální FW ? Hlavně by mě zajímala aplikace co by dokázala online streamování (např. Youtube). V každém případě by mě zajímaly i jiné aplikace.

Otázka č.2

Hodně se to váže k té první otázce. Dá se dostat na original fw jinej internet browser ? ten original mi příjde moc pomalý (připojení mám rychlé)

Otázka č.3

Na internetu i zde na foru jsem záhlédnul něco jako "Windows xp,vista,7 v PSP

Vím že to pracuje na bázi flash aplikace přes browser. Tak mě zajímá zda to dostanu do psp z orig. fw a pokud ano tak jak to tam dostanu konkrétně bych měl zájem o W7

Otázka č.4 zvládne psp kartu : Sony Memory Stick Pro DUO High Grade MSHX32A

Předem díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1.) Existují,ale na 6.35 je už CFW (vlastně HEN a iLoader)

2.) Měl by jít Links2 nebo jak,a nebo PSPKVM java emulator + Opera mini,ale ta má divný ovládání

3.) Ano,ale nečekej nic extra,radši si stáhni Basilisk emulátor Mac 8.1,nebo o poznání horší W3.1,95 a 98 Lite,nebo ještě něco mezi flash swf a emulovaným OS je Homebrew aplikace Shell Windows Vista PSP 2.0 Pré-Alpha , ale ta taky neni nic moc

Odkaz ke komentáři

Chápu... :D ja vím že vždy po vypnutí HBL přestane fungovat já jen jestli to normálně můžu smazat z karty... ale i tak ani psp tube ani go tube nefunguje vždycky to vyhlašuje jednu a tu stejnou chybu ve wifině ...přitom připojení jede i browser je to chyba "A connection error has occured (80410D17) w-lan pover saving vypnuto... kdykoliv se ta app začne připojovat k wi-fi hodí to tohle ... nevíte co s tím ?

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu