ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2009 nemas original kartu. takze z te flashovat nemuzes Citovat
ostravak Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 lidi mám problem , jde o to , že jsem si vytvořil MMS a pandoru , ale nemužu zapnout PSP-pls poradte Už je to v pořádku , ale zajímalo by mě tohle ---------Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní.Jenže soubor act.dat na MMS nemám .Dík za radu Citovat
fitchew Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 lidi mám problem , jde o to , že jsem si vytvořil MMS a pandoru , ale nemužu zapnout PSP-pls poradteUž je to v pořádku , ale zajímalo by mě tohle ---------Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní.Jenže soubor act.dat na MMS nemám .Dík za radu kdyz tam ten soubor nemas, tak to muzes hned flashnout, takze na tu poznamku neber ohledy Citovat
Lubos Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2009 (upraveno) .......... Upraveno Duben 11, 2015 uživatelem Lubos Citovat
CZmatesCZ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2009 Dobrý večer Mám bricklé psp fat vytvořil jsem si Magic kartu pomocí pc ještě potřebuji PB PSP mát z druhé ruky a dotyční sním flashoval takže bych mohl mít PB jde to nějak zjistit pomocí některé aplikace? Děkuji Citovat
ice22222 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2009 jestli je baterka pandorou, tak to zjistis tak, ze baterku vytahnes z psp a das ji zpet. Pokud se rozne POWER svetylko, je to pandora, pokud ne, ma normalni baterku a jeste dodatek... 1) to ze ma flashnute psp neznamena ze ma pandoru... tu k nicemu nepotrebuje 2) pokud se dostanes do RECOVERY MENU, tak muzes psp flashnout bez pandoras baterky... Staci to flashnout pomoci aplikace RECOVERY FLASHER... navod je zde na foru v tutorialech Citovat
sasa.lohr Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2009 navadi ze na vitvoreni MMS pouziju pametovku MICRO s adapterem do psp? Citovat
G3n3s!s Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2009 navadi ze na vitvoreni MMS pouziju pametovku MICRO s adapterem do psp? nemelo by...skusit to muzes tim nic nezkazis Citovat
ice22222 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2009 je to uplne ukradene na jake karte, pokud se to nebude chtit vytvorit, najdi si na netu mspformat.exe a preformatuj kartu jeste tim nez zacnes a pak by to melo jit urcite Citovat
sasa.lohr Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2009 to mi prave nejde. pise to furt ''open error'' jednou uz mi psp briclo a pandoru sem vytvoril v poho, nevim proc to nejde Citovat
ice22222 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 u ceho ti to pise OPEN ERROR? pis chyby s presnym popisem... takto nikdo nic nevi a nepozna Citovat
sasa.lohr Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 na pocitaci dam prikazovy radek abych udelal format pres mspformat.exe ale nikdy mi to nanapise formated complete!! skousel sem uz hodne karet a nic. take sem formatoval kartu pres PAN3XX ale potom sem udelal pandoru a nic! Citovat
ice22222 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 zase takova informace... kdybys napsal, kde mas mspformat ulozeny (jeho umisteni), napsal jaky pouzils prikaz, tak by se ti dalo poradit... takto se ti neda nijak pomoct Citovat
kdyr Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 cau tak sem si koupil pandoru a dostal sem k ní cd stěma souborama a nevim co stim je tam PC FILES, PSP FILES a Install DCv4 a ted nevim co kam nakopírovat a zpustit Citovat
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2009 najdi si program pandora deluxe. udela vse za tebe... je tady na neho i navod Citovat
borec-stavitel Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 Udělal sem vše podle návodu, akorát sem se sekl na bodě Flesh PSP :( zasekl sem se u tohoto: Do PSP které chcete flashnout vložte nejdřív MMS a poté PB, držte tlačítko, které jste si zvolili v Dcv8 (jinak vám PSP nabootuje do XMB menu) Taky sem si nastavil tlačítko L, vše udělal, dal do druhého PSP MMS, baterku a držel L a zapnul a zapne sem i klasicky do menu a né do fleshe. Co s tým? Dřív na tom PSPčku byl flesh (na obou PSPčkách)na jednom stále je a pomocí toho to dělám a na tom 2. ale omylem byla provedena aktulizace na FW 5.50 :( Moc prosím o pomoc Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 1. Musíš mít flashnutelné PSP 2. Asi jsi udělal špatně MMS nebo Pandoru Citovat
borec-stavitel Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 1. To moje PSPčko je fleshnuté 2. jak to zjístím co je blbě ? před cca hodinou sem dělal ještě jedno PSPčko a šlo to v pohodě a teď ne :( A jak sem psal, tak i na tom 2. PSPčku flesh byl, ale byl bohužel zrušen aktulizací na jinou verzi FW. prosím poraďte docela to spěchá a nevím co s tým :( I kdyby toto takhle nešlo, tak udělat jaký-koliv způsob aby tam šli stahované hry, takže třeba FW dat na 5.03 a pak ho fleshnout pomocí ChickHen, to by se mi zdálo jako nejlepší způsob, ale jak? To nevím:( Poraďte. Zkoušel sem znova udělat MMS, Pandoru a stále to nejde :( nevím čím to je :( dnes sem na tom strávil kolem 6ti hodin času :( a Stále nic :( tak poraďte prosím. Zítra si pro to má přijet kolem 12. hodiny(v poledne) a já to stále nemám:( Moc Vás prosím. Odměním se pak kreditem na Share-Rapid.com Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Vypadá to jakoby to PSP vůbec nereagovalo na vložení PB... bylo předtím flashnutý na CFW nebo tam byl ChickHEN ? Pokud ChickHEN, tak není žádnej způsob, jak to vrátit Citovat
steffkox Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 sory za:spam: chtel jsem udelat 1000 odpoved Citovat
borec-stavitel Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Byl tam normálně flesh 5.00 M33-6 a pak si tam omylem si vyaktulizoval na 5.50 Citovat
sasa.lohr Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 spatne udelana MS, taky sem s tim mel problem a delas to na jakym psp? me to na slimku neslo, Na FATku uz jj Citovat
borec-stavitel Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 tak sem to zkusil udělat s jinou baterkou a jde to v pohodě ;) Jinak obě sou SLIMka :-) a MS to nebylo :) byla to jen baterka :-) takže už v pohodě :-) a ale i přes moc děkuji:psp: Citovat
yetti89 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2009 kdyz podle tohodle navodu vytvorim pb a mms muzu updatnout na ofw? bude to pak porad fungovat ta mms a pb? abych mohl flashnout psp z5? mam psp fat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.