Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

lidi mám problem , jde o to , že jsem si vytvořil MMS a pandoru , ale nemužu zapnout PSP-pls poradte

Už je to v pořádku , ale zajímalo by mě tohle ---------Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní.Jenže soubor act.dat na MMS nemám .Dík za radu

Odesláno
lidi mám problem , jde o to , že jsem si vytvořil MMS a pandoru , ale nemužu zapnout PSP-pls poradte

Už je to v pořádku , ale zajímalo by mě tohle ---------Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní.Jenže soubor act.dat na MMS nemám .Dík za radu

kdyz tam ten soubor nemas, tak to muzes hned flashnout, takze na tu poznamku neber ohledy

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

jestli je baterka pandorou, tak to zjistis tak, ze baterku vytahnes z psp a das ji zpet. Pokud se rozne POWER svetylko, je to pandora, pokud ne, ma normalni baterku

a jeste dodatek...

1) to ze ma flashnute psp neznamena ze ma pandoru... tu k nicemu nepotrebuje

2) pokud se dostanes do RECOVERY MENU, tak muzes psp flashnout bez pandoras baterky... Staci to flashnout pomoci aplikace RECOVERY FLASHER... navod je zde na foru v tutorialech

• 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

Udělal sem vše podle návodu, akorát sem se sekl na bodě Flesh PSP :(

zasekl sem se u tohoto: Do PSP které chcete flashnout vložte nejdřív MMS a poté PB, držte tlačítko, které jste si zvolili v Dcv8 (jinak vám PSP nabootuje do XMB menu)

Taky sem si nastavil tlačítko L, vše udělal, dal do druhého PSP MMS, baterku a držel L a zapnul a zapne sem i klasicky do menu a né do fleshe. Co s tým? Dřív na tom PSPčku byl flesh (na obou PSPčkách)na jednom stále je a pomocí toho to dělám a na tom 2. ale omylem byla provedena aktulizace na FW 5.50 :( Moc prosím o pomoc

Odesláno

1. To moje PSPčko je fleshnuté

2. jak to zjístím co je blbě ?

před cca hodinou sem dělal ještě jedno PSPčko a šlo to v pohodě a teď ne :(

A jak sem psal, tak i na tom 2. PSPčku flesh byl, ale byl bohužel zrušen aktulizací na jinou verzi FW.

prosím poraďte docela to spěchá a nevím co s tým :( I kdyby toto takhle nešlo, tak udělat jaký-koliv způsob aby tam šli stahované hry, takže třeba FW dat na 5.03 a pak ho fleshnout pomocí ChickHen, to by se mi zdálo jako nejlepší způsob, ale jak? To nevím:( Poraďte. Zkoušel sem znova udělat MMS, Pandoru a stále to nejde :( nevím čím to je :( dnes sem na tom strávil kolem 6ti hodin času :( a Stále nic :( tak poraďte prosím. Zítra si pro to má přijet kolem 12. hodiny(v poledne) a já to stále nemám:( Moc Vás prosím. Odměním se pak kreditem na Share-Rapid.com

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu