tekken90 Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 pro "závorku" přidán Hellcat Pandora creator v3 ;) Citovat
Zavorka Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 pro "závorku" přidán Hellcat Pandora creator v3 ;) děkuji tekken:D máš to doufám vyzkoušený?:blink: a co fat baterka?:wohow: funguje?:cheesygrin: EDIT: funguje v pohodě na slim baterce(ten plugin na 3.80m33)...pls vyzkoušejte to někdo na fat baterce:) Citovat
pego Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 Já chápu že toto není jednoduchej návod, ale je v tom bordel, bordel a bordel a nevim jestli to podle tohodle návodu má cenu dělat... Citovat
conny Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 Já chápu že toto není jednoduchej návod, ale je v tom bordel, bordel a bordel a nevim jestli to podle tohodle návodu má cenu dělat... a co tam je za brdel ja jsem to dle toho navodu delal a zadnej problem Citovat
pego Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 Už jsem to udělal... Tak v tom asi zas takovej bordel nebude, ale niní tam jasný jak se dělá ta baterka... No spíš to chtělo si to pořádně přečíst... Citovat
Malcolm. Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 jen pro ujisteni :) ten hellcat V3 funguje i na fat baterce vytvoreni pandory ze jo? :D Citovat
vrzy Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 zdrawim, mam problem s vytvorenim magic karty..kdyz do prikazovyho radku napisu : mspformat I a dam yes tak mi to napise : write error...uz newim co s tim.Dokazete poradit ? diky Citovat
enginehead Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 zdrawim, mam problem s vytvorenim magic karty..kdyz do prikazovyho radku napisu : mspformat I a dam yes tak mi to napise : write error...uz newim co s tim.Dokazete poradit ? diky Má připojene psp s kartou a aktivovanym usb/kartu ve čtečce, máš spravně zadanou cestu k zařízení? místo X třeba F ? Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 Chci se zeptat na informace ohledně zálohy NAND na PSP Slim. Mám CFW 3.80M33-4 takže Pandora´s battery si udělám pomocí pluginu, ale jak je to s Magic memory stick? Mám postupovat podle tohoto návodu od bodu 1) až do 10), potom udělat tu Pandoru pomocí pluginu a zálohu NAND udělat tak, že do PSP strčím už vytvořený Magic memory stick (podle bodů 1 až 10), aktivuju plugin na Pandoru a zmáčku [] pro zálohu NAND?? Chci se jen ujistit předtím než budu něco dělat, at nemám brick Citovat
tekken90 Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 uděláš magic memory stick (2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alex ) pak pluginem pandoras battery , a teď se musíš dostat do pandoras menu (do psp vložíš mms a pak pandora battery) Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2008 uděláš magic memory stick (2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alex )pak pluginem pandoras battery , a teď se musíš dostat do pandoras menu (do psp vložíš mms a pak pandora battery) Díky moc jen si chci vyjasnit konec toho návodu, kde je napsané: "9 ) FAT baterii si upravte podle bodu 11 ) z prvního návodu" Mám jeden z těch dvou bodů dělat nebo jak to je tam myšleno?:blink: EDIT: Omlouvám se už jsem to pochopil, prvně jsem to blbě četl. Díky moc za rady BTW: Do Pandora´s menu se dostanu tím, že do PSP dám MAgic memory stick a potom v PSP zapnu plugin pro Pandoras battery a jak dále do toho menu? Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 No a ještě jedna věc: v návodu 3 ) Vytvoření Pandoras battery ze SLIM baterie je napsáno:je funkční i na 3.80 M33 !!!, ale zase na druhou stranu o pár řádek níže v návodu 5 ) Vytvoření Pandoras Battery na CFW 3.80 se píše: Na 3.80 nepůjde normální cestou vytvořit Pandora takže nejspíš jedině přes tento plugin Takže co je pravda? Můžu si udělat i tu Pandoru pomocí návodu 4)??? Citovat
tekken90 Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 ZodiacCZ ano půjde ti to i přes program v bodě 3) ale jen s verzí 3 která je i pro CFW 3.80....program v bodě 4 ) nejspíš už na 3.80 nefunguje Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 Promin nechtěl jsem říct v bodě 4) ale 3). A do toho Pandora menu së dostanu teda, že pomocí bodu 3) si udělám Pandoru a potom tam do PSP dám Magic memory stick a to samo najede do toho menu? Citovat
tekken90 Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 jj musíš mít jak Magic memory stick tak pandoru...až potom se dostaneš do pandoras menu, který se automaticky spustí vložením baterie do PSP Citovat
tekken90 Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 takže sem trochu upravil návod..snad je teď víc noob friendly :) - přidány nové screeny ! - upraven "bordel" kolem Pandoras battery creatorů ! - přidán odkaz na mapu flasherů ! Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 hehe tak díky :D já si jen potřeboval ujasnit pár detailů at to nebricku Citovat
vrzy Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 zdrawim, mam problem s vytvorenim magic karty..kdyz do prikazovyho radku napisu : mspformat I a dam yes tak mi to napise : write error...uz newim co s tim.Dokazete poradit ? diky opravdu nikdo newite jak na to ?? Citovat
RiderMaza Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 opravdu nikdo newite jak na to ??Nezkoušíš to pod Vistama? Tam mi to taky nešlo, musel sem to udělat pod XP. Citovat
vrzy Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 jo jedu pod Vistama..XPecka nemam :( takze mam asi smulu. Citovat
Zavorka Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 tak vyšel nový funkční hellcat 3.xx funkční i na 3.80m33:) tekku hod to tam:) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010021 PS: mám odzkoušeno:) na slim batterce:P Citovat
tekken90 Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2008 já vím že vyšel jen nemám čas (a ani se mi moc zatím nechtělo xD)ho přidat xD Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 chtěl jsem se zeptat: kdybych chtěl dělat Pandoru a Magic memory stick podle tohoto návodu: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010021 tak níže se v návodu píše: oficiální update firmwaru 1.5 přejmenujte na UPDATE.PBP a zkopírujte do rootu MS (ms0:/ UPDATE.PBP) ale kde mám ten oficiální¨update firmwaru 1.5 sehnat??V přiloženém souobru byl jen Pandora installer, nebo nevím jestli to chápu špatně Citovat
tekken90 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 jenže tím uděláš pouze downgrader na 1.50...radši si udělej Dcv3 (universal unbricker) Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 aha tak ok nebudeme se pouštět do větších akcí a já udělám tak jak jsem to měl v plánu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.