Zavorka Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 aha tak ok nebudeme se pouštět do větších akcí a já udělám tak jak jsem to měl v plánu rychlejší a lehčí bude když s uděláš ten unbricker V3 Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 jo jedu pod Vistama..XPecka nemam :( takze mam asi smulu. nemas, XPcka bud stahni, nebo stahni Live CD Linuxu, ktere se nemusi instalovat a nezasahuji ti do HDD, jen se proste spousti z CD.. a udelej pandoru dle navodu zde na foru (Jak udelat pandoru na Linuxu) Citovat
tekken90 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 přidán návod na novou verzi Despertar Cementerio v4 !!! (ještě musím douploadnout soubory :)) Citovat
Zavorka Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 přidán návod na novou verzi Despertar Cementerio v4 !!!(ještě musím douploadnout soubory :)) super hned vyzkouším:) Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 tak jsem prave vyzkousel na svem fatu nove DCv4 a potvrzuji funkcnost! EDIT: za chvili vypustim novou verzi ELF Menu ;) Citovat
cjakub Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 EDIT: za chvili vypustim novou verzi ELF Menu ;) jo jo, moc sa tesim :) Citovat
*Dave* Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 hele ted jak to sleduju, chcu se zeptat kdyz mam pandoru kera dela 3,71m33-2 a ted chcu tu 3,80m33-5 musim tu kartu udelat znovu, nebo jen neco prepsat na ty karte ?? sem se do toho zamotal, tak se ptam :) Citovat
tekken90 Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 pokud už máš pandoru stačí smazat soubory ze starý pandory udělat instalaci nový (nemusíš formátovat) a pak jen zapíšeš msipl.bin (takže můřeš jet až od 7. bodu v návodu na Dcv4) edit: jj sry anonymous má pravdu...hold sem nevyspalej :dozey: Citovat
ZodiacCZ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Yahoo mám za sebou zálohu NAND na svém slimku, všem díky (tekken90) za pomoc Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 pokud už máš pandoru stačí smazat soubory ze starý pandory udělat instalaci nový (nemusíš formátovat) a pak jen zapíšeš msipl.bin(takže můřeš jet až od 7. bodu v návodu na Dcv4) Nemusi ani zapisovat msipl bin :D jen staci nahrat EBOOTy pozadovanejch FW do rootu a spustit nove dcescargas v PSP a mas novu pandoru, fakt neni treba format, ani msipl.. Dokonce sam DAX napsal do readme - You do not need msipl, because ipl does not change lol - i s tim lol tam napsal ;) Citovat
filiiipek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 pls pls...jak to je s tim pluginem na tvorbu padnoras baterky?? funguje to i na slimoj..?? testovalk to nekdo ?? nebo jak vytvorit PB na 3.80M33-5 na slimoj?? Citovat
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 pls pls...jak to je s tim pluginem na tvorbu padnoras baterky?? funguje to i na slimoj..?? testovalk to nekdo ?? nebo jak vytvorit PB na 3.80M33-5 na slimoj?? plugin funguje...funguje i nová verze hellcat 3.xx mám vyzkoušené pouze na slim baterce Citovat
filiiipek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 plugin funguje...funguje i nová verze hellcat 3.xx mám vyzkoušené pouze na slim baterce diky diky ...no me de hlavne o to abych si tim pluginem tu slim baterku nezmrsil....ten hellcat se mi nece pouzivat....pac bych se musel hrabat v tom jak udelat jen PB....z toho navodu sem to moc nepobral...:bash: EDIT: jej uz to tu vidim jak se to dela tim hellcatem...:-D Citovat
7lance7 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 J aj ja mam odskusany hellcat ale treba FAT baterku nezabudni SLIm baterku znici. Aspon co ja viem z mojej verzi :D hh P a n d o r a I n s t a l l e r f o r 3 . x x K e r n e l s =========================================================================== leave feedback and comments here: http://forums.qj.net/showthread.php?t=122449 Preface? ---------- NEVER, NEVER EVER, NEEEEVER USE THIS TO CONVERT A SLIM BATTERY TO PANDORA! YOU WILL KILL YOUR BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! It runns on the Slim, YES, but: ONLY USE WITH FAT'S BATTERY! Citovat
Warp Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 J aj ja mam odskusany hellcat ale treba FAT baterku nezabudni SLIm baterku znici. Aspon co ja viem z mojej verzi :D hh... V nove verzi uz ale pise toto: Regarding pandorizing of a SLIM battery....There have been reports that it's safe and working to perform the pandorizing action on a Slim&Light battery. I did not test this by myself so far! Like said, some people reported it to be all OK.... so if you have the guts, try it - but don't blam me if it goes wrong somehow :-/ IF YOU TRIED: I would very much like some feedback on pandorizing a S&L battery! If you tried it, maybe you can PM me some feedback on this over at QJ? :-) A navic fungovala pres to varovani i ta stara. Citovat
filiiipek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 V nove verzi uz ale pise toto:A navic fungovala pres to varovani i ta stara. hele a v tej novej verzi normalne de i fat?? jop a jak to je pls s tim kdyz chci udelat pandoru fat baterie na slimoj..??? de to taky pres ten novej hellcat?? Citovat
filiiipek Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2008 jak je pls??? muzu si udelat na slimakoj PB z fatbaterky??? de to i pres tenhle hellcat ?? Citovat
sokok Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2008 Uz jsem to udelal ale nejdou mi hrat hry z karty nevite nekdo co s tim? pls pomocte Citovat
tekken90 Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2008 jak je pls??? muzu si udelat na slimakoj PB z fatbaterky??? de to i pres tenhle hellcat ?? ano jde .... Citovat
Killer44 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2008 čaute, nevíte, proč mi při vytváření MMS v Příkazovém Řádku napíše Check free reserved sectors, to small reserved sectors? Zkoušel sem to asi na 4 kartách a všude mi to píše to samí Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2008 čaute, nevíte, proč mi při vytváření MMS v Příkazovém Řádku napíše Check free reserved sectors, to small reserved sectors? Zkoušel sem to asi na 4 kartách a všude mi to píše to samí jsou ty karty ms PRO duo? Jak jsou veliky? Musej bejt mensi nez 4GB.. Na jakym OS to delas? Citovat
Petersss Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Asi mám problém.Nechce se mi nabíjet baterie.Myslel sem že je předělaný na normální.Ale byla z ní pandora.Teď se vybila a nejde hodit zpět.Dělal sem to přez ten 3.80 plugin.A je normální že najede Magic Memory Stick i když nemám vloženou pandoras baterii??Jen zapojeno do sítě. Citovat
SEMRY Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Tak jsem včera uspěšně flashnul dva slimáky, jen mě překvapilo že 4gb sandisk to nebralo, dělali jsme to na 2Gb fake kartě. Našli mě díky mapě flasherů :) Citovat
Petersss Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Takže baterie nejde nabít.Zkoušel sem ji vracet i v pandora creatoru na 3.71 a pořád nic.Je nějaká šance jí opravit??? Citovat
kokos Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 ahoj paráda návod pravě sme unbrikly. pochvala tekkenovi Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.