polcik72 Odesláno Srpen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2022 Koupil jsem si sluchátka h8311 chtěl sem si zahrát s přáteli ale nesliseli mě co mám dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 19, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2022 https://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_Headset_Problems vic zatlač. nebo koupit něco co stojí víc než 160kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrhopa Odesláno Srpen 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Srpen 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2022 slyšet,mlýn,blýskat se,polykat,plyn.....Bože...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
polcik72
Koupil jsem si sluchátka h8311 chtěl sem si zahrát s přáteli ale nesliseli mě co mám dělat???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.