Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp 1004 - nyni dotaz na 3004 v5.51

SkramaSax

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takze se (na cca 50ty pokus) podarilo aplikovat ChickHEN. nasledne Flash PSP pomocí ChickHEN bez Pandory - nyni 5.00 M33-6

na karte je cca 10 her ktere na 3004 5.03 FULLGen-C jedou.

ted po flashnuti se hry zobrazi, ale pri spusteni hodi hlasku:

The game could not be started

(80020321)

zatim sem dal skusil:

1 ) U ISO her pokud nemáte UMD disk nastavte v Recovery ... vyberte UMD MODE na Sony NP9660 Driver

zatim stele stejne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
80020321 to hlásí když máš u UMD ISO mode nastaveno Normal, dej tam M33 a zkus znova. Jinak když se ti HEN povedlo nahodit, tak si pomocí Hellcats Recovery Flasheru nahoď plnohodnotnej CFW 5.00 M33 a pak třeba i Updatuj...

sem vise nenapsal - mam nyni 5.00 M33-6 - to je to co jsi myslil ?

co myslis tim "updatuj"? jeste je dal neco jako novejsi verze? v tutorialu sem to asi prehlidnul ..

EDIT: joo jeste - ta zmena je trvala? sem zvyklej z 3004 ze po uplnym vypnuti nahazuju MHUSpeed s 5.03 GEN-C znovu

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim

dotaz davam to do spatnyho topicku, ale nechci zakladat novy.

shanim jednoduchou odpoved, ale diky neaktualizaci a slusny neprehlednosti vlastne nevim kde co mam hledat.

mam 3004 v5.51

- pokud se podivam na PSP Info / PSP Tutoriály /Zoznam tutoriálov pre PSP - tak se tam o v5.51 nic nepise. ani cast venovana 3000 neni. az odkaz Pro zacatecniky zminuje v5.03 a 6.20 a 6.31 a 6.35

ale v Half Byte Loader - nyní revize 107! je cast Mám PSP 2000/3000/Go! s firmwary od 5.50 do 6.20 kde pro 5.51 svita nadeje, ale dal se pise Mám PSP s firmwarem 5.50 nebo 5.55 - coz jestli jsem to spravne pochopil v5.51 vylucuje ...

takze dotaz zni - 3004 v5.51 da se s tim neco delat?

dik za pripadne info

EDIT:

muzu to nejak nenapravitelne posra*? ta konzole neni moje a pokud by to bylo vetsi riziko, tak "akci" necham radeji na majiteli.

Odkaz ke komentáři

• 0

ta nepřehlednost a neaktuálnost je způsobena tím že scéna se pořád hýbe a není v lidských silách udržet všechno aktuální. Od toho je to taky sekce otázky a odpovědi.

Jinak k tvému dotazu. V současné době je nejlepší možnost updatovat na 6.35 a nahodit 6.35 PRO-B

OFW 6.35 stíhneš třeba tady http://www.psp-hacks.com/file/2036 Soubor eboot.pbp nakopíruješ na kartu do složky psp/game/update Pokud tam ty složky nemáš tak je musíš vytvořit

Dál si stáhneš ten 6.35PRO-B třeba tady http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Složku 635PROUPDATE nakopíruješ do psp/game Potom najedeš v menu do game, spusíš nejdřív 6.35 updater a počkáš než se nainstaluje nová verze OFW, jakmile máš nainstalováno ten updater můžeš smazat. Teď už jen spustíš 6.35 pro-b a máš hotovo (pokud psp vypneš natvrdo, ne jenom uspáním musíš tohle spustit znovu). ISO hry do složky ISO na rootu karty a jedeš

Odkaz ke komentáři

• 0

- diky za odpoved

- nechtel jsem nikterak kritizovat (darovanemu koni na zuby nehled apod:)), jen drobne upozornit:). trebas vidim jako prvni v PSP Tutorialy / CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat - a az po rozkliknuti vidim - Není určen pro žádné PSP 3000 nebo PSP Go! kdybych to vedel hned, tak tam nelezu - mi prijde, ze potom hodne lidi je zmatenych (jako ja) a pisou jiz zodpovezene dotazy

- jeste jednou dik a GL

EDIT:

muzu to nejak nenapravitelne posra*? ta konzole neni moje a pokud by to bylo vetsi riziko, tak "akci" necham radeji na majiteli.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu