SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 nepodarilo se mi rozjet ChickHEN, tak nespustim PSPident, abych poznal jaka je v PSP MB. pozna tu nekdo desku z DATE CODE 6D? jde o PSP ke koupi, tudiz me zajima jestli na nem rozjedu ISO hry ... karta je OK dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Fatka jdou flashnout všechny bez ohledu na desku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 takze se (na cca 50ty pokus) podarilo aplikovat ChickHEN. nasledne Flash PSP pomocí ChickHEN bez Pandory - nyni 5.00 M33-6 na karte je cca 10 her ktere na 3004 5.03 FULLGen-C jedou. ted po flashnuti se hry zobrazi, ale pri spusteni hodi hlasku: The game could not be started (80020321) zatim sem dal skusil: 1 ) U ISO her pokud nemáte UMD disk nastavte v Recovery ... vyberte UMD MODE na Sony NP9660 Driver zatim stele stejne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 tak vyber M33 Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 80020321 to hlásí když máš u UMD ISO mode nastaveno Normal, dej tam M33 a zkus znova. Jinak když se ti HEN povedlo nahodit, tak si pomocí Hellcats Recovery Flasheru nahoď plnohodnotnej CFW 5.00 M33 a pak třeba i Updatuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 diky pane ...... zatim bezi ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 80020321 to hlásí když máš u UMD ISO mode nastaveno Normal, dej tam M33 a zkus znova. Jinak když se ti HEN povedlo nahodit, tak si pomocí Hellcats Recovery Flasheru nahoď plnohodnotnej CFW 5.00 M33 a pak třeba i Updatuj... sem vise nenapsal - mam nyni 5.00 M33-6 - to je to co jsi myslil ? co myslis tim "updatuj"? jeste je dal neco jako novejsi verze? v tutorialu sem to asi prehlidnul .. EDIT: joo jeste - ta zmena je trvala? sem zvyklej z 3004 ze po uplnym vypnuti nahazuju MHUSpeed s 5.03 GEN-C znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Jj, to je ono. Update = aktualizace, můžeš ještě nahodit 5.50 GEN či Prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 k cemu je ten 5.50 GEN či Prometheus dobry ? stabilita? vic her? jinak diky ... BTW: je to zahul kdyz clovek detem poridi PSP, ale je chudy :-) a nechce do toho vic investovat. me je 40 a jde mi z toho procitani tady hlava kolem . :-) GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 vice bugu a nemusis hry patchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 hotovo ... snad to poslape ........... EDIT: sem myslil ze kdyz dam UMD mode na tech M33, tak nepojdeou hry na UMD ... a pritom jedou ...... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdravim dotaz davam to do spatnyho topicku, ale nechci zakladat novy. shanim jednoduchou odpoved, ale diky neaktualizaci a slusny neprehlednosti vlastne nevim kde co mam hledat. mam 3004 v5.51 - pokud se podivam na PSP Info / PSP Tutoriály /Zoznam tutoriálov pre PSP - tak se tam o v5.51 nic nepise. ani cast venovana 3000 neni. az odkaz Pro zacatecniky zminuje v5.03 a 6.20 a 6.31 a 6.35 ale v Half Byte Loader - nyní revize 107! je cast Mám PSP 2000/3000/Go! s firmwary od 5.50 do 6.20 kde pro 5.51 svita nadeje, ale dal se pise Mám PSP s firmwarem 5.50 nebo 5.55 - coz jestli jsem to spravne pochopil v5.51 vylucuje ... takze dotaz zni - 3004 v5.51 da se s tim neco delat? dik za pripadne info EDIT: muzu to nejak nenapravitelne posra*? ta konzole neni moje a pokud by to bylo vetsi riziko, tak "akci" necham radeji na majiteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ta nepřehlednost a neaktuálnost je způsobena tím že scéna se pořád hýbe a není v lidských silách udržet všechno aktuální. Od toho je to taky sekce otázky a odpovědi. Jinak k tvému dotazu. V současné době je nejlepší možnost updatovat na 6.35 a nahodit 6.35 PRO-B OFW 6.35 stíhneš třeba tady http://www.psp-hacks.com/file/2036 Soubor eboot.pbp nakopíruješ na kartu do složky psp/game/update Pokud tam ty složky nemáš tak je musíš vytvořit Dál si stáhneš ten 6.35PRO-B třeba tady http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Složku 635PROUPDATE nakopíruješ do psp/game Potom najedeš v menu do game, spusíš nejdřív 6.35 updater a počkáš než se nainstaluje nová verze OFW, jakmile máš nainstalováno ten updater můžeš smazat. Teď už jen spustíš 6.35 pro-b a máš hotovo (pokud psp vypneš natvrdo, ne jenom uspáním musíš tohle spustit znovu). ISO hry do složky ISO na rootu karty a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 - diky za odpoved - nechtel jsem nikterak kritizovat (darovanemu koni na zuby nehled apod:)), jen drobne upozornit:). trebas vidim jako prvni v PSP Tutorialy / CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat - a az po rozkliknuti vidim - Není určen pro žádné PSP 3000 nebo PSP Go! kdybych to vedel hned, tak tam nelezu - mi prijde, ze potom hodne lidi je zmatenych (jako ja) a pisou jiz zodpovezene dotazy - jeste jednou dik a GL EDIT: muzu to nejak nenapravitelne posra*? ta konzole neni moje a pokud by to bylo vetsi riziko, tak "akci" necham radeji na majiteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 pokud při updatování nevytáhneš baterku není se čeho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SkramaSax Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 dik. slape to jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SkramaSax
nepodarilo se mi rozjet ChickHEN, tak nespustim PSPident, abych poznal jaka je v PSP MB.
pozna tu nekdo desku z DATE CODE 6D?
jde o PSP ke koupi, tudiz me zajima jestli na nem rozjedu ISO hry ...
karta je OK
dik za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.