vitvi Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Ahoj muzete mi prosim poradit, kdyz zapnu mafia 2 tak normalne jede, ale zapnu Joes Adventures tak hra nacita, ale nenabehne. Nevim si s tim rady,inctalace probehla v poradku. 3 sem to skousel preinstalovat a nacita dlouho furt,ale jimmy Vendeta mi jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj muzete mi prosim poradit, kdyz zapnu mafia 2 tak normalne jede, ale zapnu Joes Adventures tak hra nacita, ale nenabehne.Nevim si s tim rady,inctalace probehla v poradku. 3 sem to skousel preinstalovat a nacita dlouho furt,ale jimmy Vendeta mi jde. Když jsem měl warez tak mi to nešlo.. pak s originálkou sem problém neměl takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 dik koupim si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nekupuj. 2K si z nás vystřelili a za to by neměli dostat ani halíř ;). Měl by stačit update 3 od skidrow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 jo dik skusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jo je to updatem me to delalo taky stahni update nainstaluj a whuala hrajes xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 sakra stahl sem to a nainstaloval a ono mi to nejde spustit odinstaloval celou hru a jede znova nainstaloval ten ubdate nejde das mi pls stranku na nej asi mam nejakej spatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 stejně to je sračka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.