vitvi Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2011 Ahoj muzete mi prosim poradit, kdyz zapnu mafia 2 tak normalne jede, ale zapnu Joes Adventures tak hra nacita, ale nenabehne. Nevim si s tim rady,inctalace probehla v poradku. 3 sem to skousel preinstalovat a nacita dlouho furt,ale jimmy Vendeta mi jde. Citovat
Mr.Steph Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj muzete mi prosim poradit, kdyz zapnu mafia 2 tak normalne jede, ale zapnu Joes Adventures tak hra nacita, ale nenabehne.Nevim si s tim rady,inctalace probehla v poradku. 3 sem to skousel preinstalovat a nacita dlouho furt,ale jimmy Vendeta mi jde. Když jsem měl warez tak mi to nešlo.. pak s originálkou sem problém neměl takže asi tak Citovat
jesusek Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Nekupuj. 2K si z nás vystřelili a za to by neměli dostat ani halíř ;). Měl by stačit update 3 od skidrow. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Jo je to updatem me to delalo taky stahni update nainstaluj a whuala hrajes xD Citovat
vitvi Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 sakra stahl sem to a nainstaloval a ono mi to nejde spustit odinstaloval celou hru a jede znova nainstaloval ten ubdate nejde das mi pls stranku na nej asi mam nejakej spatnej Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.