Zabral68 Odesláno Říjen 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2022 Zdravím všechny na fóru! Každým rokem si kupuji originální krabicovou verzi (DVD) "NHL" na Xbox One. Nejinak tomu bylo i v tomto roce a opět jsem zakoupil NHL a to 23. Vždy hraji v módu "Sezóna" a už při prvním mači V NHL 23 jsem si všiml, že při každém vhazování nejdou vidět mé formace, jen soupeřovi. Moje soupisky naskočí, když potvrdím kurzorem nahoru, radu trenéra v systému hry, ale to většinou naskočí až ve třetí třetině. A druhý poznatek. Proč nejde nastavit "plný přenos zápasu". Minulé NHL to mělo v nastavení grafiky a tady jsou jen tři volby, ale plný přenos nejde nastavit. Poradíte mi někdo, kde je problém, když to v předchozích verzích fungovalo bez problémů? Mám hru reklamovat? Hru jsem objednával u společnosti "Originálky.cz". Předem děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2022 Ahoj, mám odehraných pár zápasů na ps5 a s těma formacema stejný problém. Takže se jedná buď o bug, který snad vyřeší nějaký budoucí update nebo o nějakou novinku ze strany vývojářů. A tím plným přenosem zápasu nevím co myslíš. Takže rozhodně nereklamovat, protože obchod s tímto nemá co do činění, toto jsou chyby hry/novinky ze strany vývojářů. EDIT: Ona je ta hra až nezvykle prolezlá bugy, před chvilkou mi komplet vypadl obraz hráčů i ledu, viditelné byly pouze časomíra a ukazatel skore. Takže jsem chvilku zkoušel hrát jakoby poslepu ale nebylo to ono... Musíme zkrátka počkat na update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.