hotsuma1 Odesláno Prosinec 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2022 Nevíte, jak často bývá tato akce? Minule jsem jí propásl, tak jestli mám počkat nebo vyzkoušet jen ten měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2022 o čem mluvíme? gamepass? ten mesic je asik pořád, a ty 3 měsíce jenom jednou na ůčet. dá se pořídit rok xbox gold za 900 a upgrade udelat na gamepass ultimate za ten mesicni poplatek 25kc. max 3 roky takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Jj. Gamepass. Jak často je ta akce na tři měsíce. Ještě jsem to aktivovaný neměl. Žádný roční nebo jiný nechci. Chci odehrát cca 5 her a xbox prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Tak si kup Live Gold na 3 měsíce a pak z něj upgraduj na gamepass za 25kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.