tatajirka Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Mám problém, prosím poraďte: Koupil jsem si hru BORDERLANDS THE GAME OF THE YEAR EDITION, která obsahuje voucher na všchny DLC balíčky vydané k této hře. Jelikož nemám doma net, tak jsem si balíčky stáhnul a nainstaoval u kámoše. Vyzkoušeli jsme to, zaktualizovalo si to verzi hry a ukázalo nám to, že balíčky jsou nainstalovaný. Spustili jsme hru a u nejbližšího teleportu jsme se přesvědčili, že tam opravdu nainstalovaný jsou. Potud vše v pořádku. PS3 jsem přinesl domů, zapnul hru a k mému velkýmu překvapení, tam ty balíčky prostě nebyly. Tak jsem to vzal znova ke kámošovi a když jsme se koukli do dovnload list, tak to tam bylo znova jakoby připravený ke stažení. Prosím poraďte, nevím co mám dělat... přece jak tykev nebudu ty balíčky pokaždý stahovat znova dokola a podle mě to musím jít hrát i bez připoení k internetu, když už jsme to jednou stáhli a nainstalovali. díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Pokud si je jednou do PS3 na HDD nainstaloval, tak nainstalované být musí. Nemá na to vliv, kde PS3 zapojíš. Jak jsi přišel na to, že doma, když hru spustíš, je nainstalované nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatajirka Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 No prostě tam nejsou... když se kouknu u toho teleportu do tý tabulky s jednotlivejma místama, kam se dá teleportovat, tak prostě tam není ani zombie island, ani moxxis underdome, ani tartarus station a ani junction.... prostě to tam neni... nechápu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 je možný že ty balíčky vyžadujou bejt přihlášenej do PSN....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatajirka Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 asi ne, protože u na jeho ps3 to běží normálně i bez netu... zkoušeli sme to... je to nějaký celkově dokurvený, protože to například chce pokaždý, když to zapnu, nastavovat čas... fakt to nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 je možné že má ps3 baterii na motherboard obdobně jako pc? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 je možné že má ps3 baterii na motherboard obdobně jako pc? :D Taky me to napadlo kdyz se zminil o tom nastavovani casu :) Ale jestli to chce nastavovat cas, jak pises "po kazdym zapnuti" anizbys odpojoval PS od elektriky, tak bych skusil reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik_14 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Určite je tam baterka presne ako u PC. Vymena nieje zložitá (u niektorých modelov treba rozobrať úplne čiže si treba pripraviť teplovodivú pastu). Možem pridať foto zrovna mam jednu PS3 doma rozobratú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.