dEvilps3 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdaravim... Chtel bych hrat nove hry,mam flashlej xbox,ale pouze 1.51 a mam dash tusim 9199.Mam par dotazu. Abych si zahral treba assasins creed bloodlines,tak musim mit novej dash a novej flash. To vim :) Ted ale druha vec.Na flash ted nemam cas ani chut,momentalne mi staci zprovoznit harry potter and deadly hallows,ke kteremu pry staci starsi flash ale novej dash,je to tak? Ja bych se tim chtel zeptat na dve veci,kdyz dam novej dash,tak mi pak pujdou i zpetne ty stary hry,co makaly na 1.5ce? A zadruhy,pak mi teda staci jen preflashovat a bude vse ok? Pokud je to tak,muzu poprosit na funkcni link nejnovejsiho dashe?Vim ze byly bety atp tak bych to nerad spletl,uz v tom nemam prehled:( Predem moc dekuju,snad jsem neco nezvoral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Bez LT+ iba tato moznost update Dashboardov http://www.xbox-zone.sk/2010/11/21/chces-spustit-hry-s-ap-2-5-novy-assassins-creed-a-need-for-speed-citaj/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Diky. Zkusim to.Ja se ptal hlavne na toho harryho,pujde mi,nevite?Kdyz ho nemam vypalenyho a pred ac bh tsm dam toho harryho? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 tak jsem to updatnul dle navod a zmizel mi avatar...da se tam nejak dodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Diky.Zkusim to.Ja se ptal hlavne na toho harryho,pujde mi,nevite?Kdyz ho nemam vypalenyho a pred ac bh tsm dam toho harryho? Když máš ještě DB 9199 , tak můžeš použít tento návod jak hrát hry i s AP25 - je škoda to nevyužít : http://console-forum.net/tema/107538...overeny-postup zkontroluj vždy iso v ABGX autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 ( tím se to opraví a ošetří ochrana AP25 ) . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš opatchovat na nižší wave a vypálit Samozřejmě že HARRY ti spustit půjde .Půjdou ti i všechny staré patchované hry - já to mám také tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravicko panove:). Mel bych dotaz. Obcas se me stane ze mam problem s nacitanim DVD, nikdy predtim se me to nestavalo. Ted posledni dobou me nechce xbox nacitat DVD s hrama. Palim porat stejne, mam cca 100 zaloh, patchuju i pouzivam abgx. Ten problem je jak u nove vypalenejch, tak i u starsich her. Pouzivam jen DVD + R DL Verbatim a palim 2,4x. FW mam 1.5 od Kanalizatora. Ovsem zarazi me, ze kdyz dam do xka normalni DVD s filmem nebo vlozim origo hru , tak to nacte v pohode. Proto si myslim jestli nemuze bejt chyba v Dash. mam tu betu pro KINECT2.0.12416.0 a obcas se stane ze to zamrzne. Nevite jestli neni lepsi Dash pro KINECT, ja jsem cetl ze vyhcazej nejaky updaty, ale nemuzu nic najit. Diky vsem za pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Pravděpodobně je to mechanikou v xboxu . Stává se to hlavně u xboxú na kterých se hrálo bez instalace na HDD . Je logické , že film na normálním DVD ti to přečte dobře - čtení není tak náročné jako na dvouvrstvém DVD a originálka je také o hodně kvalitnější než pálenka . Domluv se s nějakým flasherem na vyčištění a seřízení mechaniky . V nejhorším případě budeš muset mechaniku v xboxu vyměnit za novou . Dash na to vliv nemá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ja dek7ju moc za navody,harry a assasins creed makaj jak maj:) Jinak mechanika mi taky nekdy zlobi,je to tim ze je opouzivana:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak jsem to updatnul dle navod a zmizel mi avatar...da se tam nejak dodat? Tohle by me taky zajimalo jak vyresit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Na eurogameru nekdo v diskuzi napsal,že udajne na novym dashinnejdou ani orig.hry na upravenejch konzolich,nevite o tom někdo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 martah: ak chces plne funkcneho avatara pripoj to na live a zupdatuj (samozrejme beres zodpovednost v pripade neznalosti co novy dash obsahuje), ak mas ban tak pravdepodobne ho uz mat funkcneho nebudes onefootman: popisalo sa vselico, myslim ze oficialne stanovisko je ze nejdu (nesli, uz idu po opatchovani) CoD: MW2, CoD: BO, Halo:Reach, originalny disk obsahuje vsetko co ma, takze nieje problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No a znamena to,ze novy hry budou zase vyzadovat novy dash?mam flash na Ap25 a betu dashe kinect (na live nelezu),ale pokud budu potrebovat aktualizovat dash kvuli novy hre,která verze je teda bezpečná....Mám objednanou collectors edici dead space 2 tak doufam,ze se mi neaktualizuje dash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tohle by me taky zajimalo jak vyresit :) Updatem z cd acb,pak naskocil. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.