Madoxxx Odesláno Únor 6, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2023 Zdravím. Jaké používáte baterie ve svých xbox ovladačích? Nabíjecí tužkové, jednorázovky nebo nějaké jiné? Docela mě zaujalo...,,iPega XB001 baterie pro ovladač Xbox,, Nemá s tím někdo zkušenost? Co na to říkáte? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2023 Používám nabíjecí baterie z Lidlu a nabíječku, mám 4ks baterií, dvě nabiju a dvě v ovladači. Ta iPega bude mít slabou výdrž, jen 1400mA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Ja také pouzivam nabíjecí baterie, ale mam Duracell a Energizer. Za mne spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.