FrederickVI Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Jak zesílit softwarově zvuk, když už ve Win7 mám na plno a stále mám moc zesílené reproduktory až je slyšet sršení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adamek112 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 nic takového není i kdyby bylo nepřešlo by to šumění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 FrederickVI Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 To šumění zapříčinily moc zesílené reproduktory. Tudíž kdyby byla vstupní hlasitost zvuku vyšší, nemusel bych tolik zesilovat reproduktory a šumění by vymizelo. A nevím jak si můžeš být tak jistý, neboť některé umělé ekvalizéry pro Win by to určitě uměly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adamek112 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 jinak můžeš si to zesílit třeba v Audicity ale jen u pisníček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
FrederickVI
Jak zesílit softwarově zvuk, když už ve Win7 mám na plno a stále mám moc zesílené reproduktory až je slyšet sršení?
3 answers to this question
Recommended Posts