mates ps3 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ahoj mám dotaz pokud si tento ovladač nekoupim muzu hrat vsechny move hry nebo navigacni a pohybovej jsou pokazdy na jinou hru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 jj můžeš ho nahradit normálním ds3 ale nepotřebuješ to u každý hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Navigační ovladač jde nahradit klasickým Dualshockem, akorát to není tak pohodlné :) Ale povinnost to není, moc her ho zatím ani nevyužívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 ale v tech hrach v kterejch se i chodi myslim ze to je treba heavy rain move tak tam to je potreba nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davey22 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 no potreba to neni pohyb muzes ovladat aji klasickym ovladacem dualshock, ale jak rikal LegionCZE pohodlnejsi do ruky mas urcite ten navigacni ovladac, co vim tak pohyb stejne musis ovladat jen u heavy rain, resident evil 5 a jeste u killzone 3 ale ten jeste nevysel. kazdopadne ja mam doma jen klasicky pohybovy ovladac (zmrzlina) a staci mi to zatim na ty hry co jsou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 a dojmy mi zdelíš myslim presnost a tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Omfg, kolik ti je? 10? Je to PŘESNĚ to samé, jako dualshock, jen to lépe sedne do ruky (a nemá to pravou část - pravý analog apod.). Tlačítka jsou na to jen X a O plus PS Button. Přesnost apod apod jsou naprosto totožné s dualshockem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mates ps3
Ahoj mám dotaz pokud si tento ovladač nekoupim muzu hrat vsechny move hry nebo navigacni a pohybovej jsou pokazdy na jinou hru???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.