MartinCZ1468625642 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, které z těchto uvedených příslušenství je lepší. Obě mi přijdou jen jako kus plastu a nechce se mi vyhazovat za zapper 650+ ... Nebo je to lepší bez nich? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Máš pravdu, je to jen kus plastu, který se nevyplatí. Navíc je hraní se Zapperem méně pohodlné, protože máš přístup k menšímu počtu tlačítek. Nekupuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinCZ1468625642 Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Díky moc, zamknout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartinCZ1468625642
Zdravím, chtěl bych se zeptat, které z těchto uvedených příslušenství je lepší. Obě mi přijdou jen jako kus plastu a nechce se mi vyhazovat za zapper 650+ ... Nebo je to lepší bez nich? :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.