MartinCZ1468625642 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, které z těchto uvedených příslušenství je lepší. Obě mi přijdou jen jako kus plastu a nechce se mi vyhazovat za zapper 650+ ... Nebo je to lepší bez nich? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pes.vboude Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Máš pravdu, je to jen kus plastu, který se nevyplatí. Navíc je hraní se Zapperem méně pohodlné, protože máš přístup k menšímu počtu tlačítek. Nekupuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MartinCZ1468625642 Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 Díky moc, zamknout :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MartinCZ1468625642
Zdravím, chtěl bych se zeptat, které z těchto uvedených příslušenství je lepší. Obě mi přijdou jen jako kus plastu a nechce se mi vyhazovat za zapper 650+ ... Nebo je to lepší bez nich? :?
2 answers to this question
Recommended Posts