Steel Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím, chtěl byh se zeptat kdyz mam PS3 s jailbreakem a kdybych se rozhodl hrat origo normal po netu . Vyndal bych JB odinstaloval backup managera a updatoval na 3.55 . neda mi sony ban, ze pozna ze jsem tam JB mel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 podle mě ne , ono je asi dost težky poznat i JB samotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Teoreticky by to poznat měla, ale až při nějakém "testu" řekl byhc. Přeci jen, v konzoli vždy zůstanou stopy po všem použitém, jak ale pozná Jailbreak nevím. Ale co jsem tu tak četl jsem si všiml, že tu panovaly názory, že jakmile jednou použiješ JB, tak to Sony může poznat, ale nevim jak to vážně je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím, chtěl byh se zeptat kdyz mam PS3 s jailbreakem a kdybych se rozhodl hrat origo normal po netu . Vyndal bych JB odinstaloval backup managera a updatoval na 3.55 . neda mi sony ban, ze pozna ze jsem tam JB mel?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.