0Honza0 Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Ahoj všem, prosím o radu...Jaký je postup při přechodu na nový xbox? Respektive, jak to funguje, když na starém xboxu mám profil s Ultimate passem a chci ho mít na druhé konzoli. A jak to funguje s přenosem her, když mám část her přímo v xboxu a část her na externím disku který je k xboxu připojený. Díky za radu jsou to pro mě neznámé vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Ahoj, velmi jednoduse. Prihlasis se na Series X pod svým uctem a hrajes. Hry ktere jsi mel v konzoli je treba znovu stahnout (popripade tusim lze hry z konzole prenest an externi HDD). Hry z externiho HDD muzes hrat jednoduse tak, ze disk pripojis k Xboxu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.