honzaa7 Odesláno Květen 11, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2023 Zdravím, Pokoušel jsem se připojit reproduktory od PC k Xboxu One X, když je zapojím tak pouze "šumí" zkoušel jsem hledat nějaké tutoriály ale nic. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 12, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2023 když nám řekneš jak si to zapojoval a jaké máš repro tak možná poradíme. z konzole jedine optikou do repra nebo recievru. pripadne jack do ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaa7 Odesláno Květen 12, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2023 13 hours ago, mirai_trunks said: když nám řekneš jak si to zapojoval a jaké máš repro tak možná poradíme. z konzole jedine optikou do repra nebo recievru. pripadne jack do ovladace Zapojoval jsem jsem jack do ovladace, znacka reproduktoru je LOGITECH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Květen 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2023 Já myslím, že jack v ovladači je pouze pro sluchátka alias headsety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaa7
Zdravím,
Pokoušel jsem se připojit reproduktory od PC k Xboxu One X, když je zapojím tak pouze "šumí" zkoušel jsem hledat nějaké tutoriály ale nic.
Díky moc za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.