honzaa7 Odesláno Květen 11, 2023 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2023 Zdravím, Pokoušel jsem se připojit reproduktory od PC k Xboxu One X, když je zapojím tak pouze "šumí" zkoušel jsem hledat nějaké tutoriály ale nic. Díky moc za rady. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 12, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 12, 2023 když nám řekneš jak si to zapojoval a jaké máš repro tak možná poradíme. z konzole jedine optikou do repra nebo recievru. pripadne jack do ovladace Citovat
0 honzaa7 Odesláno Květen 12, 2023 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2023 13 hours ago, mirai_trunks said: když nám řekneš jak si to zapojoval a jaké máš repro tak možná poradíme. z konzole jedine optikou do repra nebo recievru. pripadne jack do ovladace Zapojoval jsem jsem jack do ovladace, znacka reproduktoru je LOGITECH. Citovat
0 jirik Odesláno Květen 17, 2023 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2023 Já myslím, že jack v ovladači je pouze pro sluchátka alias headsety. Citovat
Otázka
honzaa7
Zdravím,
Pokoušel jsem se připojit reproduktory od PC k Xboxu One X, když je zapojím tak pouze "šumí" zkoušel jsem hledat nějaké tutoriály ale nic.
Díky moc za rady.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.