pajasXS Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím. Někde jsem četl že se dá Xbox nějak spojit s účtem na Facebooku. Jak je to možné pokud vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jestli jsi na CZ tak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 jak na CZ? jestli mám Xbox v CZ tak nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 na českym účtu FB není já na britskym účtu ho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 a jako to si stáhneš nějakej program nebo jak přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Když jsi se registroval dal jsi tam někam Czech Republic nebo jinou zem? :) Pokud si dal CR tak si na CZ livku, který jak teď koukám je oproti UK dost low :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 tak si to změnim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Musíš vytvořit novej profil na UK migrovat nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 To je omyl, jde, migrovat muzes jednou do roka, facebook funguje i na us.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 To je omyl, jde, migrovat muzes jednou do roka, facebook funguje i na us.. Odpovídal jsem ti v jednom topicu z CZ na US nebo UK migrovat nejde....v možnostech jsou Řecko, Rusko a podobný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tak to se omlouvam, nenapadlo me ze to bude takhle stupidni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tak to se omlouvam, nenapadlo me ze to bude takhle stupidni :) Me taky ne a stve me to :) jako zacatecnik s par bodama sem tu migraci prezil (ze sem si udelal novej profil na uk) ale mit vic bodu tak me to pekne se** ze nabizej k migraci takovy shit zeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 prostě je to svinárna a to všichni víme... za ty prachy co maj ze zlatech účtů by mohli udělat pořádnej X-Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zdravim zase... nevim zda ste si všimly ale na Cz Live uz je facebook... akorat mi konci za par dni Gold clenstvi myslite ze je potreba k pouzivani FB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zdravim zase... nevim zda ste si všimly ale na Cz Live uz je facebook... akorat mi konci za par dni Gold clenstvi myslite ze je potreba k pouzivani FB? JJ vsiml, je tam i spolu s twitrem, ale nevim jestli je nutne vlastnit gold k pouzivani facebooku, tipnul bych si ze ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 snad to tak bude posledni penize sem dal za GTA IV xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nemas snad PC? Me prijde facebook na xboxu jako zbytecnost uz jen proto ze facebook nemam rad a pouzivam ho minimalne, ale jsem rad ze se to na CZ live objevilo protoze to znaci ze pracujou na tom abyb bylo CZ live co nejlepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Asi Vas zklamu hosi, ale na FB a Twitter je Gold potřeba (podle toho co mi to psalo při zakládání na UK účtu :)) DeSmond Souhlas ;) ale tak pobavit se některejma fotkama na velký plazmě taky neni špatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Asi Vas zklamu hosi, ale na FB a Twitter je Gold potřeba (podle toho co mi to psalo při zakládání na UK účtu :))DeSmond Souhlas ;) ale tak pobavit se některejma fotkama na velký plazmě taky neni špatný :) JJ to je asi jedinej klad facebooku na xboxu ktereho jsem vyuzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 na CZ Live je FB a Twitter?Proc ho tam nemam? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Kdo hleda najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nemas snad PC? Me prijde facebook na xboxu jako zbytecnost uz jen proto ze facebook nemam rad a pouzivam ho minimalne, ale jsem rad ze se to na CZ live objevilo protoze to znaci ze pracujou na tom abyb bylo CZ live co nejlepsi... ja Gold nechci kvuli facebooku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ja Gold nechci kvuli facebooku ;) Asi kvuli Black Ops, co :) Njn nezbyva ti nic jineho nez si ho koupit, ale tak drahe to zas neni a za tu necelou stovecku mesicne to stoji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zdravíčko pánové. Včera sem zkoušel ten FB na xku a je to teda pěkňe jedlé :D myslel jsem si třeba že budu moct být připojenej na FB a zároveň třeba hrát nějakou hru ale to nelze Buď FB nebo hrát tak že je to celkem o ničem mi přijde a bez klavesnice je to fakt hrůza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 mě spíš štve že jsem tam nikde nenašel možnost odesláni zprávy, jde jenom psát na zed.... a fotky... tak ale oni to časem vyšperkujou... snad. Jasny kvuli black ops :) ja si ho tak v unoru koupim... to tak vidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.